16.8 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
More

    Η devolo ανοίγει το σύστημα Home Control σε  hardware άλλων κατασκευαστών!

    Με τις νέες προσθήκες που θα παρουσιαστούν κατά τη διάρκεια της IFA 2015 τα νέα στοιχεία που θα συμπληρώσουν το χαρτοφυλάκιο του devolo Home Control, του πιο εύκολου συστήματος έξυπνου σπιτιού που το φτιάχνεις μόνος σου, φτάνουν πλέον τα 20. Με τις νέες αυτές προσθήκες το devolo Home Control θα είναι από τα πιο ευρύτερα και πιο ευέλικτα συστήματα έξυπνου σπιτιού στον κόσμο.

    Ήδη από τις αρχές του 2015, το devolo Home Control System έδωσε στους χρήστες του τη δυνατότητα να ενσωματώσουν άνετα και ολοκληρωμένα, προϊόντα από άλλους προμηθευτές πιστοποιημένα με τεχνολογία Z-Wave. Με τον τρόπο αυτό η γερμανική εταιρεία που εδρεύει στο Άαχεν, άνοιξε το σύστημά της σε εκατοντάδες πρόσθετα στοιχεία και σε εκατομμύρια σενάρια.

    Press devolo home control

    Για όσους αυτά δεν είναι αρκετά, υπάρχει και άλλη μία είδηση από την devolo στα πλαίσια της IFA που σίγουρα θα εκπλήξει ευχάριστα: Σύντομα το σύστημα Home Control της devolo θα είναι σε θέση να ενσωματώσει υλικό που βασίζεται σε IP, τρίτων κατασκευαστών, όπως για παράδειγμα, hardware που αφορά στον ήχο, υπηρεσίες web ή και άλλες ανεξάρτητες υπηρεσίες, διευρύνοντας έτσι απεριόριστα τις δυνατότητες και τα πιθανά σενάρια. Οι πρώτες λεπτομέρειες σχετικά με τα σχέδια αυτά και πώς θα λειτουργεί αυτή η ένταξη, θα παρουσιαστούν από την devolo καθ’ όλη τη  διάρκεια της IFA στο Βερολίνο, στο Hall 3.2, περίπτερο 225.

    Επιπλέον, έχει προγραμματιστεί και η ενσωμάτωση προϊόντων που ταιριάζουν εξαιρετικά στο κατάλληλο οικοσύστημα έξυπνου οικιακού ελέγχου, αλλά αυτή τη στιγμή δεν προσφέρονται απευθείας από την devolo. Ο αριθμός των γνωστών εταιρειών που δημιουργούν ολοκληρωμένα προϊόντα για τέτοια συστήματα αυξάνεται εντωμεταξύ συνεχώς. Μεταξύ αυτών συναντάμε ονόματα όπως οι Philips Hue, Netatmo και Nest.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles