20.9 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
More

    devolo GigaGate: Όλα σε ένα gigabit WiFi bridge

    Η devolo παρουσιάζει το νέο GigaGate, ένα WiFi bridge για τη δικτύωση όλων των multimedia συσκευών που έχουν πρόσβαση στο Internet.  Ένας router σπάνια αποτελεί μέρος μιας multimedia γωνιάς μέσα στο σπίτι και η ισχύς του ασύρματου σήματος πολλές φορές δεν είναι αρκετά υψηλή για να απολαύσετε απρόσκοπτα υπηρεσίες streaming και δωρεάν online παιχνίδια. Η devolo εγκαινιάζει με το GigaGate μία νέα λύση όλα σε ένα, αφού πρόκειται για ένα ασύρματο bridge που παρέχει σε όλες τις multimedia συσκευές του σπιτιού, σύνδεση υψηλής ταχύτητας στο Internet.

    devolo-gigagate

    Το σπίτι σας είναι ένα multimedia centre

    Έξυπνες τηλεοράσεις, συσκευές streaming όπως το Apple TV® ή τα Amazon Fire TV® και Sky Receiver®, αλλά και audio δέκτες και κονσόλες παιχνιδιών έχουν πλέον μία ταχύτατη σύνδεση στο Internet για μία  ανεπανάληπτη εμπειρία οικιακής ψυχαγωγίας. Το σπίτι σας λοιπόν, είναι όλο και πιο κοντά στο να γίνει ένα πραγματικό multimedia centre. Οι  φορητούς υπολογιστές, οι έξυπνες τηλεοράσεις, αλλά και οι κονσόλες παιχνιδιών, λειτουργούν  ταυτόχρονα και κανείς στο σπίτι δεν θέλει να περιμένει με τίμημα την εργασία του ή την ψυχαγωγία του. Όλοι θέλουν να είναι online ταυτόχρονα! Αυτό απαιτεί μια τεχνολογική καινοτομία και η devolo την έχει. Το νέο devolo GigaGate φέρνει τη δύναμη του Internet εκεί ακριβώς που θέλετε έτσι ώστε να το χρησιμοποιήσετε με ασφάλεια και με ακρίβεια.

    Είτε είστε ένας απόλυτος  gamer ή απλά θέλετε να προσφέρετε απλόχερα και χωρίς παρεμβολές τη χρήση πολυμέσων στην οικογένειά σας, ή ακόμη κι αν έχετε μετατρέψει το σπίτι σε γραφείο ενώ την ίδια ώρα τα παιδιά διαβάζουν ή παίζουν online, το devolo GigaGate είναι το απόλυτο 2 Gbps υψηλής ταχύτητας WiFi bridge.

    Ρεκόρ ταχύτητας σε εγκατάσταση και απόδοση

    Τo devolo GigaGate Starter Pack αποτελείται από μια συσκευή βάσης, η οποία συνδέεται με τον router και μία συσκευή δορυφόρου  μέσω του καλωδίου Ethernet. Η συσκευή δορυφόρος τοποθετείται στην multimedia γωνιά του σπιτιού, εκεί όπου είναι συγκεντρωμένες όλες οι multimedia συσκευές, όπως οι έξυπνες τηλεοράσεις, συσκευές streaming, κονσόλες παιχνιδιών κ.α.. Οι δύο συσκευές GigaGate δημιουργούν άμεσα τέσσερις ασύρματες συνδέσεις των 5 GHz αυτόματα με τη χρήση αυτό-συντονιζόμενων κεραιών.

    Η τεχνολογία αυτή μεγιστοποιεί το εύρος ζώνης μεταξύ της βάσης GigaGate και του δορυφόρου GigaGate. Ο ασύρματος ρυθμός μετάδοσης δεδομένων μεταξύ της βάσης devolo GigaGate και του δορυφόρου GigaGate φτάνει έως και τα 2 Gbps σε πραγματικό χρόνο, μεγιστοποιώντας τις επιδόσεις που επιθυμείτε ή απλά – μέχρι τώρα – ονειρευόσασταν.

    Τεχνικά χαρακτηριστικά υπεροχής

    Ο λόγος λοιπόν έχει να κάνει με ένα πρωτοποριακό επίτευγμα το οποίο έχει τη δυνατότητα να ενσωματώνει ένα συνδυασμό νέων τεχνολογιών σε ένα bridge. Συγκεκριμένα: Ο δορυφόρος του devolo GigaGate μεγιστοποιεί τις επιλογές σύνδεσης, αφού διαθέτει μία θύρα high-speed Gigabit, τέσσερις 4x fast Ethernet multimedia θύρες και υψηλής ταχύτητας 802.11n συνδυαζόμενες με WiFi access point. Τα 2 Gbps connection rate κάνουν τους  χρήστες να  μπορούν με το GigaGate να απολαμβάνουν το πλήρες δυναμικό των multimedia συσκευών και το ταχύτατο gigabit Internet: 4K UHD streaming video, υψηλής ανάλυσης ήχο, gaming και ταχύτερη ταυτόχρονη πρόσβαση σε κονσόλες παιχνιδιών, smart TV, PC, tablet, smartphone, αλλά και NAS, cloud και server.

    Ενσωματώνει την τελευταία τεχνολογία τελευταία 4×4 τεχνολογία Quantenna για μια εστιασμένη και υψηλής απόδοσης  point-to-point σύνδεσης, με δυνατότητα χρήσης  5 GHz bandwidth, ενώ από πλευράς ασφάλειας στηρίζεται στην τεχνολογία κρυπτογράφησης AES.

    Σε πλήρη επέκταση, στο οικιακό δίκτυο, μπορεί να υποστηρίξει έως και 8 δορυφόρους.

    Τιμές και διαθεσιμότητα

    Το devolo GigaGate θα διατίθεται στα καταστήματα από τις αρχές του 2017 στην προτεινόμενη λιανική τιμή των 229.90 Ευρώ.

    Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την πλήρη γκάμα των προϊόντων devolo, επισκεφθείτε την ηλεκτρονική διεύθυνση http://www.devolo.gr

     

     

     

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles