22.2 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
More

    H devolo Hellas ανακοινώνει τη διάθεση των προϊόντων της στα Public

    H devolo Hellas σύναψε πρόσφατα συνεργασία με την αλυσίδα πολυκαταστημάτων Public, διαθέτοντας όλη την γκάμα των καταναλωτικών λύσεων Powerline, μέσα από το εκτεταμένο δίκτυο των Public σε όλη την Ελλάδα και μέσω του site www.public.gr.

    dev_dLAN1200+_packshots

    Η συμφωνία συνεργασίας, προβλέπει την προώθηση της πλήρους γκάμας των καταναλωτικών προϊόντων dLAN Powerline της devolo, σε 16 αρχικά καταστήματα* της αλυσίδας Public, αλλά και στο www.public.gr. Τα προϊόντα Powerline της devolo εκμεταλλεύονται την υφιστάμενη καλωδίωση ηλεκτρικού ρεύματος για τη μεταφορά δεδομένων. Έτσι το υπάρχον καλώδιο ρεύματος σε ένα σπίτι, παρέχει διπλή λειτουργία και γίνεται προέκταση του καλωδίου δικτύου που συνδέει όλους τους υπολογιστές, αλλά και τις συσκευές που μπορούν να συνδεθούν στο δίκτυο (π.χ Smart TV, Media και Blu Ray Players) με το Internet ή μεταξύ τους σε ένα οικιακό δίκτυο. Η οικιακή δικτύωση γίνεται πιο εύκολη από ποτέ με ταχύτητες μεταφοράς δεδομένων έως 1200Mbps (μοντέλο Powerline Devolo dLAN 12000+ WiFi) σε γραμμή ρεύματος μέχρι 400 μέτρα με ισχυρή κρυπτογράφηση WPA/WPA2 WPS PIN, WPS PBC MAC-Address Filter Wi-Fi Time Schedule, 128 Bit AES. Η τέλεια λύση για ολόκληρο το σπίτι, συνδέοντας όλες τις συμβατές συσκευές δικτύου, από υπολογιστές και κονσόλες παιχνιδιών μέχρι και εκτυπωτές.

    Τα προϊόντα της devolo συνοδεύονται από ποιοτική εξυπηρέτηση, αφού το ελληνικό υποκατάστημα της εταιρείας, παρέχει 24ωρη τηλεφωνική τεχνική εξυπηρέτηση πελατών. Εκτός όμως από τους ήδη υφιστάμενους πελάτες dLAN, μπορούν να καλούν στον αριθμό +22210 84387 και όσοι ενδιαφέρονται για τα προϊόντα της devolo, να ζητούν πληροφορίες ή να λύνουν τυχόν απορίες τους από το εκπαιδευμένο τμήμα τεχνικής υποστήριξης της devolo, πριν ακόμη προβούν σε κάποια αγορά.

    *Τα πρώτα καταστήματα που εντάχθηκαν στη συνεργασία είναι στις εξής περιοχές: Σύνταγμα, Πειραιάς, Θεσσαλονίκη (Τσιμισκή, Πυλαία), Μαρούσι (The Mall Athens, Golden Hall), Γλυφάδα, Αγ. Δημήτριος, Βόλος, Ρόδος, Ηράκλειο, Ερυθραία, Ιωάννινα, Αγ. Παρασκευή, Περιστέρι, Πάτρα.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles