12.4 C
Athens
Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024
More

    Κερδίστε 5 + 5 κωδικούς για digital downloads των ταινιών Ant-Man και Avengers: Age of Ultron

    Ένας γρήγορος ψηφιακός διαγωνισμός για να μπορέσετε να κατεβάσετε δύο πρόσφατα φιλμς μέσω iTunes Connect. Χαρίζουμε σε 5+5 αναγνώστες μας κωδικούς για να αποκτήσουν τα Ant-Man και Avengers: Age of Ultron. Είστε έτοιμοι να συμμετέχετε; Πρώτα λίγα λόγια για τα φιλμς.

    Ant-Man

    Marvel-Ant-Man

    Ο μικρόκοσμος του σούπερ ήρωα Ant-Man αποδείχθηκε… τεράστιος. Έφερε σχεδόν 520 εκατομμύρια δολάρια στο box office και εξασφάλισε από νωρίς το sequel (Ant-Man and the Wasp), ένδειξη πως η Marvel κάνει θαύματα και σε μικρότερα μεγέθη. Το φιλμ του Peyton Reed αποδείχθηκε πως ήξερε από action αλλά και από «φευγάτο» χιούμορ, ενώ ο Paul Rudd ανταποκρίθηκε μια χαρά στη μεγαλύτερη πρόκληση της καριέρας του αφήνοντας τα rom com για χάρη της στολής του σούπερ ήρωα Scott Lang, τον γητευτή των μυρμηγκιών. Το πολύ δυνατό καστ των Evangeline Lilly, Corey Stoll, Bobby Cannavale και κυρίως του Michael Douglas στο ρόλο του original Ant-Man, βλέπε Dr. Henry Pym, βοήθησε να μοιραστεί σωστά το drama. Η επικοινωνία με τα μυρμήγκια μόλις ξεκίνησε…

    Avengers: Age of Ultron

    Avengers Age of Ultron

    Mε ταινίες όπως το Avengers: Age of Ultron, το Marvel Movie Universe προχωράει ακάθεκτο. Το πρώτο Avengers ήταν μία από τις μεγαλύτερες προκλήσεις στην ιστορία του σινεμά αλλά και της pop κουλτούρας γενικότερα. Ένωσε ήρωες από τέσσερα διαφορετικά franchise της Marvel, με πολύ διαφορετική αισθητική και background ο καθένας. Με το Age of Ultron η πρόκληση γιγαντώθηκε, όμως ο Joss Whedon δεν φοβήθηκε και τακτοποίησε ακόμα περισσότερους χαρακτήρες από το οπλοστάσιο της Μarvel. Εάν το Avengers έφερε την ομάδα μαζί, το Age of Ultron ήταν λογικό να ρίξει το βάρος στο πως θα χωρίσει τους Iron Man, Captain America, Thor, Hawkeye, Hulk και Black Widow. Η κόντρα έφερε ασταμάτητο action που σφυροκόπησε το κοινό και μαζί το box office με κοντά 1.5 δις δολάρια εισπράξεις! Η ενδέκατη προσθήκη στο κινηματογραφικό σύμπαν της Marvel τίμησε τους ήρωές της και το κοινό της με επιβλητικό Χολιγουντιανό θέαμα και sci-fi της καλύτερης ποιότητας.

    Ο διαγωνισμός θα διαρκέσει ΜΟΛΙΣ ΓΙΑ ΔΥΟ ΜΕΡΕΣ και για να λάβετε μέρος πρέπει να κάνετε ένα σχόλιο σε αυτό το άρθρο, ακριβώς από κάτω!

    Ο διαγωνισμός θα λήξει στις 23.59 το βράδυ αύριο 28/01.

    Καλή σας επιτυχία και… βιαστείτε!

    Χορηγοί διαγωνισμού: diagonismos.grKERDISETOnethall.grwww.tixerakias.com

    Save&Winjaba.gr

    Όροι χρήσης

    Related Articles

    96 ΣΧΟΛΙΑ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles