23.4 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
More

    Διαγωνισμός: Κερδίστε το φορητό Bluetooth ηχείο LG Music flow!

    Διακοπές… Η περίοδος που το σπίτι σας βλέπει λιγότερο από κάθε άλλη του χρόνου. Η περίοδος που έχετε χρόνο για αποδράσεις, εξοχή και περισσότερες ανέμελες στιγμές. Τα gadgets που θα χρειαστεί να έχετε μαζί σας είναι λίγα αλλά απαραίτητα. Δε θα χρειαστείτε τηλεοράσεις και βαριά ηχοσυστήματα. Μόνο λίγες φορητές συσκευές και μία από τις πιο χρήσιμες που μπορούμε να σκεφτούμε είναι αυτό το Bluetooth ηχείο της LG

    lg music flow

    Είναι το LG Music Flow P7 (μοντέλο NP7550) μία πρόταση που μπορείτε να έχετε μαζί σας παντού, μεταφέροντας επιβλητικό ήχο σε κάθε περιβάλλον που βρίσκεστε. Στην παραλία πριν και μετά το κολύμπι, στο καλοκαρινό πάρτυ δίπλα στην άμμο, στο εξοχικό ή το camping, θα σας επιτρέψει να απολαμβάνετε την αγαπημένη σας μουσική, χωρίς όρια.

    lg music flow lifestyle

    Πρόκειται για μία πρόταση που θα φροντίσει να σας προσφέρει κρυστάλλινο ήχο υψηλής ποιότητας αλλά και απρόσκοπτη αναπαραγωγή μουσικής όλο το 24ωρο. Όπως όλα τα ηχεία LG Music Flow, έτσι και το μοντέλο NP7550 είναι συμβατό με τα λειτουργικά Android και iOS, για την αναπαραγωγή μουσικής, καθώς και τη δυνατότητα αποστολής της μέσω Bluetooth σε φορητές ή άλλες ηλεκτρονικές συσκευές του χρήστη, όπως smartphones, tablets, laptops ή PCs για μία αξέχαστη εμπειρία ακρόασης. Το ηχείο μπορεί να συνδεθεί με έως και τρεις Bluetooth συσκευές ταυτόχρονα, επιτρέποντάς σας να τις εναλλάσσετε χωρίς κόπο.

    Διαθέτει ισχύ 20W, ενώ η λειτουργία Αuto Sound της LG και οι δυο παθητικοί “πομποί” προσφέρουν ήχο πλήρους φάσματος και διαύγειας σε όλα τα επίπεδα ακρόασης. Αξιοσημείωτη η αυτονομία της επαναφορτιζόμενης μπαταρίας που προσφέρει διάρκεια ζωής έως και 9 ώρες. Ακόμη όμως κι αν μείνετε σπίτι, απλά μπορείτε να συνδέσετε ένα ή δυο Music Flow P7 στη συμβατή LG τηλεόρασή σας και να απολαύσετε ξεχωριστό surround ήχο που θα δροσίσει το καλοκαίρι σας

    Αξίζει να σημειώσουμε ότι η LG προσφέρει στο χρήστη δικαίωμα επιστροφής της συσκευής στο κατάστημα αγοράς εντός 30 ημερών, αν δεν είναι ικανοποιημένος από την απόδοση ήχου του προϊόντος.

    LG #Music_on_the_Beach contest

    Το LG Music Flow P7 (μοντέλο NP7550) μπορείτε κι εσείς τώρα να το διεκδικήσετε λαμβάνοντας μέρος στο μεγάλο μας καλοκαιρινό διαγωνισμό σε συνεργασία με την LG.

    Λάβετε μέρος στο διαγωνισμό, κάνοντας ΣΧΟΛΙΟ κάτω από αυτό το άρθρο ή και PUBLIC SHARE το διαγωνισμό όταν αυτός αναρτηθεί στο Facebook.

    Ο διαγωνισμός λήγει στις 12 Αυγούστου. Ο νικητής θα ανακοινωθεί ακολούθως στο digitallife.gr με ξεχωριστό ποστ.

    Καλή επιτυχία!

    Χορηγοί διαγωνισμού: diagonismos.grKERDISETOnethall.grwww.tixerakias.com

    Save&Winjaba.gr

    Όροι χρήσης

    Related Articles

    379 ΣΧΟΛΙΑ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles