15.6 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
More

    Διάσημοι extreme sports αθλητές παίρνουν μέρος στο remake του Point Break

    Το 1991 η Kathryn Bigelow (The Hurt Locker, Zero Dark Thirty) είχε κάνει την πρώτη της μεγάλη επιτυχία, σκηνοθετώντας το Point Break. Τώρα το φιλμ κάνει το comeback του με τη μορφή remake και άκρως εντυπωσιακά πλάνα δράσης, τόσο τολμηρά που τα εκτελούν αθλητές των extreme sports!

    pointbreak

    Στο αυθεντικό φιλμ ο Keanu Reeves ερμήνευε τον πράκτορα του FBI που εισχωρεί σε μία ομάδα σέρφερ η οποία είναι ύποπτη για μία σειρά από ληστείες τραπεζών. Στην πορεία θα αναπτύξει μία ιδιαίτερη φιλία με τον αρχηγό της ομάδας, ρόλο που τότε έπαιζε ο Patrick Swayze, ένα γεγονός που θα περιπλέξει πολύ τα πράγματα.
    Στο remake ο Luke Bracey (G.I. Joe: Retaliation, November Man) υποδύεται τον πράκτορα Johnny Utah και ο Edgar Ramirez (Zero Dark Thirty, The Bourne Ultimatum, Carlos the Jackal) τον Bodhi, τον leader μίας ομάδας που έχει εκπληκτικά αθλητικά προσόντα και πραγματοποιεί ληστείες με τους πλέον ασυνήθιστους τρόπους. Ο πρώτος για να τους αποκαλύψει θα προσπαθήσει να μπει στην ομάδα και να γίνει ένα απ’ αυτούς.
    Όπως μπορεί να καταλάβει κανείς από το trailer, η ταινία που σκηνοθετεί ο Ericson Core είναι γεμάτη από πλάνα με extreme sports. Surf σε τεράστια κύματα, τρελό snowboarding, μοτοσυκλέτες να τρέχουν με μεγάλες ταχύτητες, απίστευτη ελεύθερη αναρρίχηση, μέχρι και wingsuit flying!
    Για να γυριστούν βέβαια όλα αυτά στην ταινία συμμετείχαν διάσημοι surfers (Laird Hamilton, Sebastian Zietz, Makua Rothman, Billy Kemper κ.α), snowboarders (Xavier De Le Rue, Louis Vito, Christian Haller, Lucas DeBari and Ralph Backstrom), skateboarders (Bob Burnquist, Eric Koston), μοτοσυκλετιστές (Riley Harper, Oakley Lehman), wingsuit stunt pilots (Jon Devore, Julian Boulle, Noah Bahnson, Jhonathan Florez, Mike Swanson) και ο free climber Chris Sharma.
    Η ταινία θα κυκλοφορήσει στις 25 Δεκεμβρίου σε 3D και 2D.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles