24.2 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
More

    Διαθέσιμα σε όλους τα κρυπτογραφημένα Secret Conversations του Facebook Messenger αλλά…

    H περίφημη δυνατότητα “Secret Conversations” που κρυπτογραφεί τις συνομιλίες σας ενεργοποιήθηκε για όλους τους χρήστες του Messenger του Facebook, έτσι τώρα τα chats σας μπορούν να προστατεύονται από τρίτους. Ωστόσο, υπάρχουν κάποιοι περιορισμοί που αξίζει να αναφέρουμε.

    secretconv-nwsrm-final

    Αρχικά το ότι πρέπει να ενεργοποιείτε το χαρακτηριστικό για κάθε chat ξεχωριστά, ενώ και οι δύο συμμετέχοντας πρέπει να έχουν ενεργοποιημένη την τελευταία έκδοση της εφαρμογής για να μπορεί να λειτουργήσει. Επιπλέον, ΔΕΝ είναι διαθέσιμο το feature για ομαδικά chats, ενώ μπορείτε να έχετε πρόσβαση στη συνομιλία μόνο από τη συσκευή από την οποία την ξεκινήσατε. Δεν υποστηρίζει GIFs ούτε videos (όμως οι φωτός αλλά και τα stickers δουλεύουν άψογα).

    Για να αξιοποιήσετε τα πλεονεκτήματα των “Μυστικών Συνομιλών”, κάνετε tap στο button συνομιλίας, μετά στο “Secret” ή επιλέξτε το στο switch της δεξιάς πάνω γωνίας της οθόνης πριν επιλέξετε μία επαφή. Θα δείτε το menu bar να γίνεται μαύρο και έτσι ενεργοποιείται η συνομιλία. Για μία τρέχουσα συνομιλία κάνετε tap στο όνομα του παραλήπτη ή το “i” button και επιλέγετε “Secret Conversation”. Αξίζει να σημειώσουμε τέλος ότι μπορείτε να ορίσετε πόση ώρα θα διαρκούν τα μηνύματά σας πριν να εξαφανιστούν από το ειδικό ρολόι που υπάρχει στο app.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles