18.2 C
Athens
Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024
More

    Διαθέσιμη η Beta του BlueStacks. Οι Android εφαρμογές στο PC σας!

    Μία από τις μεγαλύτερες καινοτομίες στον χώρο του Android που δεν έχουν καμία σχέση με hardware είναι το BlueStacks. Είναι ένα πρόγραμμα με το οποίο μπορείτε να «τρέχετε» Android εφαρμογές στο PC σας.

    Το BlueStacks έχει κάνει διαθέσιμη την Beta version του για τους χρήστες Windows (μόνο) και μπορείτε να την κατεβάσετε από εδώ. Σε σχέση με την alpha version που είχε διατεθεί πριν λίγο καιρό, η beta, παρουσιάζει πολύ καλύτερη ενσωμάτωση και είναι πραγματικά απόλαυση να τρέχετε τις αγαπημένες σας Android εφαρμογές στο Windows περιβάλλον σας.

    Οι περισσότερες από αυτές, τρέχουν απροβλημάτιστα, με εξαίρεση στις πιο «απαιτητικές» 3D εφαρμογές που μπορεί να παρουσιάσουν κάποια… κολλήματα. Ναι, θα μπορέσετε να παίξετε Angry Birds Space, με το BlueStacks στον υπολογιστή σας. Αυτό και μόνο, εμάς μας έκανε χαρούμενους.

    Ο συγχρονισμός με την Android συσκευή σας για να κατεβάσετε τις εφαρμογές που έχετε εκεί, στο PC σας είναι αρκετά εύκολος, ενώ αν δεν διαθέτετε Android συσκευή, ή δεν θέλετε να μπείτε στη διαδικασία του συγχρονισμού, μπορείτε απλά να κατεβάσετε τις εφαρμογές από το GetJar.

    Όσοι από εσάς θέλετε «να βλέπετε τα πράγματα αλλιώς» δοκιμάστε το BlueStacks. Είναι… simply wow!

     

    Related Articles

    11 ΣΧΟΛΙΑ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles