20.3 C
Athens
Τετάρτη, 17 Απριλίου, 2024
More

    Διέρρευσαν τα Sony Xperia XR και Xperia X Compact λίγο πριν την IFA 2016!

    Βρισκόμαστε μία ανάσα από την IFA 2016 που θα διεξαχθεί στο Βερολίνο και ήδη έχουμε τις πρώτες διαρροές, καθώς ο @evleaks ξαναχτύπησε βγάζοντας στη φορά τις συσκευές που θα παρουσιάσει η Sony στο δικό της event, το οποίο είναι προγραμματισμένο για την 1η Σεπτεμβρίου. Σύμφωνα λοιπόν με τον γνωστό “leakster”, ο οποίος πέφτει σχεδόν πάντοτε μέσα, η Sony πρόκειται να παρουσιάσει στο κοινό δύο smartphones: το Xperia XR (ή XZ) και το Xperia X Compact.

    Xperia XR Leak 1

    To XR που στο παρελθόν το είχαμε δει με την κωδική ονομασία «F8331» σύμφωνα με τα ανεπιβεβαίωτα specs που έχουν δει το φως της δημοσιότητας, θα διαθέτει οθόνη 5.2 ιντσών, Snapdragon 820 SoC, 4GB μνήμης RAM, κύρια κάμερα στα 23MP (μαζί με dual-LED flash και laser-based focus), USB Type-C port, όπως επίσης και μία selfie cam στα 13MP. To έτερο μοντέλο που θα παρουσιαστεί είναι το X Compact και εάν τελικώς ισχύσουν οι φήμες θα κυκλοφορήσει με οθόνη στις 4.6 ίντσες, μπαταρία στα 2700mAh, το ίδιο chipset με το XR και ενδεχομένως 3GB μνήμης RAM, χωρίς ωστόσο να υπάρχει μέχρι στιγμής η παραμικρή αναφορά στις camera δυνατότητες της συσκευής. Ακόμη φυσικά δεν υπάρχει η επίσημη επιβεβαίωση από την ίδια τη Sony, ωστόσο κοιτάζοντας τα tech specs και τη φιλοσοφία των συγκεκριμένων συσκευών λογικά δεν θα απέχουν από την κατεύθυνση που έχει δώσει η ιαπωνική εταιρεία για τη σειρά Xperia. Το Digitallife.gr, όπως και κάθε χρόνια έτσι και φέτος, θα βρίσκεται στην IFA 2016, μεταφέροντας σας τον παλμό της μεγαλύτερης consumer electronics έκθεσης στην Ευρώπη.

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles