15.6 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
More

    Η δυνατότητα επεξεργασίας των tweets (προφανώς) δε θα είναι διαθέσιμη σύντομα

    Για κάποιους είναι αυτονόητοι οι λόγοι για τους οποίους το twitter δεν επιτρέπει την επεξεργασία των tweets. Κάποιοι άλλοι, ωστόσο, το… περιμένουν και σκέφτονται πότε οι υπεύθυνοι του δημοφιλούς micro-blogging site θα ενεργοποιήσουν μία τέτοια δυνατότητα. Η απάντηση δόθηκε από τον head of product του twitter, Kevin Weil, στο Code Mobile conference της ιστοσελίδας Recode, σημειώνοντας πως φυσικά κάτι τέτοιο δεν πρόκειται για γίνει σύντομα.

    Ο Weil σημείωσε πως το πρόβλημα δεν είναι τόσο εύκολο να λυθεί, όπως μπορείτε να σκεφτείτε. Η δυσκολία δε σχετίζεται ούτε με το λογισμικό ούτε με ζήτημα αποθηκευτικού χώρου, αλλά περισσότερο με τις… επιπτώσεις μίας τέτοιας λειτουργίας. Φυσικά, εξήγησε ότι το πόσο διαφορετικό νόημα θα έχουν τα tweets που έχουν γίνει retweet ή έχουν ενσωματωθεί σε μία σελίδα, αν, εν τω μεταξύ, έχουν επεξεργαστεί από το συντάκτη τους.

    Λογικά ακούγονται όλα αυτά, δεν ξέρουμε ωστόσο τι έχει στο μυαλό του για το θέμα ο Jack Dorsey, νέος CEO του twitter, ο οποίος είχε βρει “καταπληκτική ιδέα” την πρόταση της τηλεπερσόνας Kim Kardashian να μπει δυνατότητα edit στα tweets ώστε να διορθώνει κάποιος λάθη απροσεξίας ή βιασύνης στην ορθογραφία των λέξεων.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles