16.8 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
More

    Κυκλοφόρησε το νέο, διπλό trailer του The X-Files

    To revival του The X-Files έχει γίνει γνωστό εδώ και καιρό με τους fans να περιμένουν με ανυπομονησία την επιστροφή του David Duchovny “Fox Mulder” και της Gillian Anderson “Dana Scully”. Μέχρι να τους απολαύσουν για τα καλά στη μικρή οθόνη στην παραγωγή του καναλιού Fox το μόνο που μπορούν να κάνουν είναι να τους χαζεύουν στο trailer. Λάθος, στα trailer θέλαμε να πούμε, αφού είχαμε την κυκλοφορία ενός νέου, διπλού clip, που μας αποκαλύπτει αρκετά παραπάνω πραγματάκια.

    TheXFiles_

    Εκτός λοιπόν από το πρωταγωνιστικό δίδυμο εδώ βλέπουμε και τον Mitch Pileggi που επιστρέφει στο ρόλο του αφεντικού του FBI Walter Skinner, αλλά και του William B. Davis, που θα επαναλάβει ξανά τον περίφημο ‘The Smoking Man’ τον άνθρωπο που τους βάζει συνέχεια τρικλοποδιές και δυσκολίες.
    Το Fox ανακοίνωσε πρόσφατα πως το πρώτο επεισόδιο της σειράς θα προβληθεί την Κυριακή 25 Ιανουαρίου, με το δεύτερο να παίζει μία ημέρα αργότερα, την Δευτέρα 26 Ιανουαρίου. Το revival του cult sci-fi show που προβλήθηκε από το 1993 μέχρι το 2002 με τεράστια επιτυχία και άφησε πίσω του και δύο ταινίες, περνάει όλο από τα χέρια του δημιουργού του The X-Files, Christ Carter.

    Related Articles

    1 ΣΧΟΛΙΟ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles