19.2 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
More

    Η Disney απαγορεύει τα selfie sticks στα ψυχαγωγικά της πάρκα!

    Μετά τις selfie φωτογραφίσεις που πλέον έχουν αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινότητας μας, τώρα έτσι όπως πάει το πράγμα σε λίγο θα γίνουν κομμάτι του τεχνολογικού εαυτού μας και τα… selfie sticks (ή “σελφομάρκουτσο” όπως συνηθίζουμε να αποκαλούμε το εν λόγω gadget στο Digitallife.gr). Η αλήθεια είναι ότι πλέον τα selfie sticks βρίσκονται κυριολεκτικά παντούΣε επισκέψεις μουσείων και αρχαιολογικών χώρων, στην νυχτερινή μας έξοδο, στο γήπεδο, ακόμη και σε γάμους και βαφτίσια!

    Selfie Sticks ban

    Ωστόσο, οι υπεύθυνοι μουσείων και άλλων δημοσιών χώρων που προσφέρονται για επισκέψεις του κοινού έχουν αρχίσει για λόγους ασφαλείας να απαγορεύουν τη χρήση των selfie sticks. Έτσι λοιπόν μετά από δεκάδες μουσεία σε ολόκληρο τον κόσμο, έφτασε και η σειρά της Disney να απαγορεύσει τη χρήση τους. Σύμφωνα με την εφημερίδα Orlando Sentinel, η Disney από τις 30 Ιουνίου απαγορεύει τη χρήση selfie sticks στους χώρους των ψυχαγωγικών της πάρκων. Αυτή η απαγόρευση θα αφορά στο Disney World Resort στη Φλόριντα των Η.Π.Α, στα θαλάσσια πάρκα της, στο DisneyQuest, αλλά και στο Disneyland Resort στην Καλιφόρνια. Επίσης, τα selfie sticks θα απαγορευθούν στις Disney land του Παρισιού και του Χονγκ Κονγκ. Σίγουρα μπορεί να έχουν πλάκα τα selfie sticks, όμως όταν μπαίνουν θέματα ασφαλείας που αφορούν τόσο τον χώρο όσο και την σωματική ακεραιότητα των επισκεπτών, τότε καλό είναι τα “σελφομάρκουτσα” να αφήνονται στην άκρη… Άλλωστε νομίζουμε ότι μπορούμε να ζήσουμε και χωρίς αυτά…

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles