21.9 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
More

    To “έξυπνο” Display Dock μετατρέπει τα Windows 10 Phones σε PCs!

    Στο event που διοργάνωσε η Microsoft μας αποκάλυψε μία σειρά από νέες συσκευές (νέα Lumia phones, laptop, Surface 4 tablet), οι οποίες όλες έχουν ένα κοινό χαρακτηριστικό, καθώς βασίζονται στη δυναμική του λειτουργικού Windows 10. Το νέο λειτουργικό είναι το “όχημα” που μπορεί να φέρει πιο κοντά smartphones, PCs και tablets και η Microsoft βασιζόμενη πάνω σε αυτή τη φιλοσοφία παρουσίασε το Display Dock, έναν χρήσιμο hardware adapter που ουσιαστικά δίνει τη δυνατότητα στους users να μεταμορφώσουν το smartphone τους που τρέχει Windows 10 Mobile σε ένα desktop Windows PC!

    Microsoft-Display-Dock-block1-jpg

    Το Dispaly Dock (πρώην Continuum dock) επιτρέπει στους users να συνδέσουν το smartphone τους σε ένα οποιοδήποτε monitor και παράλληλα να προσθέσουν mouse και Bluetooth keyboard! Το Display Dock διαθέτει τρεις USB θύρες, μία USB Type-C port, μία DisplayPort και HDMI. Επίσης, οι users εάν το θελήσουν μπορούν να συνδέσουν στο Display Dock ακόμη και USB flash drive! Σε αυτό το σημείο αξίζει να διευκρινίσουμε ότι το Display Dock και η λειτουργία Continuum δεν προσφέρουν 100% την εμπειρία ενός desktop PC, ωστόσο η αλήθεια είναι ότι βρίσκεται εξαιρετικά κοντά. Η σημαντικότερη λειτουργία του Continuum είναι ουσιαστικά ότι επιτρέπει στους users να γνωρίσουν καλύτερα την λειτουργία των Universal apps, που αποτελεί ένα εκ των κυρίαρχων συστατικών των Windows 10 και χωρίς αμφιβολία το “έξυπνο gadget” Display Dock που παρουσίασε η Microsoft βοηθάει σημαντικά προς αυτή την κατεύθυνση.

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles