24.4 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
More

    Δείτε πώς ένα Samsung Galaxy Note 7 θέτει σε συναγερμό πτήση χωρίς καν να βρίσκεται σε αυτή!

    Το Samsung Galaxy Note 7 μπορεί να έχει αποσυρθεί από την αγορά των φορητών συσκευών, συνεχίζει όμως να προκαλεί πανικό σε κάποιες περιπτώσεις. Η Managing Editor της ιστοσελίδας iMore, Serenity Caldwell, γνωστοποίησε μέσω του Twitter ένα πρόσφατο συμβάν που έλαβε χώρα και το οποίο δείχνει με τον πιο χαρακτηριστικό τρόπο τις διαστάσεις που έχει λάβει η ανάφλεξη του Galaxy Note 7.

    galaxy-note-7

    Σύμφωνα με την Caldwell, η ίδια πρόσφατα μετέβη σε ένα αεροδρόμιο για μια πτήση της, όταν διαπίστωσε πως στην πύλη αναχώρησης είχαν συγκεντρωθεί αρκετά άτομα, εμφανώς δυσαρεστημένα καθώς περίμεναν να επιβιβαστούν. Η προηγούμενη πτήση, η άφιξη της οποία αναμενόταν σύντομα, είχε καθυστερήσει και κανένας δε γνώριζε το γιατί. Συγκεκριμένα, οι επιβάτες της πτήσης διαπίστωσαν πως το κινητό τους αναγνώριζε στη λίστα με τα διαθέσιμα σημεία WiFi και ένα Galaxy Note 7 hotspot, γεγονός που είχε ως αποτέλεσμα να προκαλέσει πανικό σε ένα μέρος του πληρώματος. Υπενθυμίζουμε πως τα Galaxy Note 7 έχουν απαγορευθεί από τις πτήσεις, εξαιτίας των κινδύνων ανάφλεξης που ενέχουν.

    Το αεροπλάνο προετοιμάστηκε να προχωρήσει σε αναγκαστική προσγείωση, προκειμένου να διευθετηθεί το θέμα, αλλά κάτι τέτοιο τελικά δεν ήταν απαραίτητο. Αποδείχθηκε ότι δεν υπήρχε στη πραγματικότητα μια τέτοια συσκευή. Επρόκειτο για ένα, ομολογουμένως, κακόγουστο αστείο επιβάτη. Στην ουσία, το hotspot αυτό ήταν μια διαφορετική συσκευή, στην οποία είχε τροποποιηθεί η ονομασία του SSID σε «Galaxy_Note7_1097».

    katagrafi

    Λέγεται πως το πλήρωμα κατάφερε να εντοπίσει τη συσκευή η οποία προκάλεσε την όλη αναστάτωση, αν και δεν έγινε γνωστό αν κινήθηκαν νομικές διαδικασίες εναντίον του συγκεκριμένου ατόμου. Αποτέλεσμα ήταν η πολύ μεγάλη καθυστέρηση της πτήσης και η δυσαρέσκεια αρκετών επιβατών, και όλα αυτά, από ένα κακόγουστο αστείο.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles