20.7 C
Athens
Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024
More

    Δείτε τα 10 καλύτερα games για το Nintendo Switch!

    Λίγο έχει μείνει μέχρι το Nintendo Switch κατακλύσει την αγορά (στις 3/3) και φυσικά όπως μπορείτε να φανταστείτε η ιαπωνική εταιρεία δεν θα μπορούσε παρά να ετοιμάσει ένα ισχυρό line-up τίτλων που προορίζεται να καλύψει τις ανάγκες ακόμη και των πιο απαιτητικών gamers. Πρώτο και καλύτερο launch title game για το Switch δεν θα μπορούσε παρά να είναι άλλο από το Legend of Zelda: Breath of the Wild, το οποίο όπως έγινε γνωστό θα κυκλοφορήσει την ίδια μέρα με την κονσόλα (το νέο Zelda game θα μπορούν να απολαύσουν και οι gamers του Wii U).

    Legend of Zelda Breath of the Wild 1

    Τρεις ακόμη τίτλοι συμπληρώνουν το κουαρτέτο των games που θα πλαισιώνουν την κονσόλα στο launch της. Συγκεκριμένα στη day 1 θα κυκλοφορήσουν τα… 1-2-Switch (ένα game που θα αναδεικνύει τις δυνατότητες των Joy-Con controllers), Skylanders Imaginators και Just Dance 2017. Επιπλέον, μέσα στον Μάρτιο θα κυκλοφορήσουν τα… Has Been Heroes, I am Setsuna, Super Bomberman R, Snipperclips: Cut it Out Together!, ενώ μέσα στην άνοιξη αναμένονται και τα… Sonic Mania, Lego City Undercover, Arms και Mario Kart 8 Deluxe (που κάτι μας λέει ότι θα σημειώσει ρεκόρ πωλήσεων). Επιπλέον, κάποια στιγμή μέσα στο καλοκαίρι θα κυκλοφορήσει και το Splatoon 2, ενώ τον Σεπτέμβριο το NBA 2K18 και μέσα στο φθινόπωρο το Elder Scrolls V: Skyrim. H χρονιά θα κλείσει με το Super Mario Odyssey, που παρουσιάζει μία νέα άποψη στον κόσμο του Super Mario. Επιπλέον σημειώστε και τα… Fire Emblem Warriors, Shin Megami Tensei, Xenoblade Chronicles 2, Ultra Street Fighter 2, Syberia 3, Minecraft: Switch Edition και Puyo Puyo Tetris. Παρακάτω μπορείτε να απολαύσετε τα trailers από τα 10 top games για το Switch που σίγουρα θα κερδίσουν τις καρδιές των gamers… 

    The Legend of Zelda: Breath of the Wild  

    Mario Kart 8 Deluxe 

    Sonic Mania   

    Super Bomberman R   

    Splatoon 2   

    Super Mario Odyssey   

    ARMS   

    https://youtu.be/k7s3UB_8dFM

    1-2-Switch    

    https://youtu.be/j7p47TOmicQ

    Xenoblade Chronicles 2   

    Fire Emblem Warriors   

    https://youtu.be/POsTR5iy_TI

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles