21.7 C
Athens
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024
More

    Δείτε τo πρώτο teaser από το The Mummy με τον Tom Cruise

    Το The Mummy, η παρθενική ταινία από το “Universal Monster cinematic universe”, είναι εδώ και ντεμπουτάρει με το επίσημο πόστερ και το teaser. Μέχρι την Κυριακή που θα κυκλοφορήσει το πιο κατατοπιστικό trailer, μπορούμε να πάρουμε μία πρώτη ιδέα για το τι θα δούμε το ερχόμενο καλοκαίρι και συγκεκριμένα στις 9 Ιουνίου 2017. Στην ταινία που αναβιώνει ένα από τα θρυλικότερα κινηματογραφικά μυστήρια/τέρατα, πρωταγωνιστεί ο Tom Cruise, το πολύ γερό χαρτί της Universal Pictures σ’ αυτό reboot.

    mummyheader

    H αρχαία βασίλισσα που βρίσκεται ενταφιασμένη μέσα στην κρύπτη θα ξυπνήσει στο σήμερα και θα θελήσει να ισοπεδώσει το ανθρώπινο είδος, παίρνοντας έτσι εκδίκηση για τη μοίρα της που είχε κοπεί άδικα. Από τα βάθη της Μέσης Ανατολής θα βρεθεί στο σύγχρονο Λονδίνο όπου θα αρχίσει να διαλύει το σύμπαν με τον Cruise να είναι ο μόνος που μπορεί να σταματήσει την Μούμια.

    mummyposter

    Μαζί του στο καστ θα δούμε τους Annabelle Wallis (Peaky Blinders), Jake Johnson (Jurassic World), Courtney B. Vance (TV’s American Crime Story: The People V. O.J. Simpson) αλλά και τον Russell Crowe (Gladiator). Σκηνοθέτης είναι ο Alex Kurtzman που έχει επίσης αναλάβει την παραγωγή μαζί με τον Chris Morgan της Fast & Furious σειράς, ενώ οι Jon Spaihts και Christopher McQuarrie έχουν γράψει το σενάριο.
    Εκτός από την Μούμια το Universal Monster cinematic universe έχει προγραμματίσει και τα The Wolfman, The Invisible Man, Bride of Frankenstein και Van Helsing, με όλες τις παραγωγές να έχουν ήδη ξεκινήσει.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles