13 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
More

    Δείτε το trailer του νέου Ghostbusters!

    Μετά από πολλές πολλές αναβολές, καθυστερήσεις και ατελείωτες συζητήσεις για το ποιοι θα είναι στο καστ του καινούργιου Ghostbusters, τελικά φτάσαμε και στο πρώτο trailer! Κάλλιο αργά παρά ποτέ. Η νέα all girl συμμορία που έφτιαξε ο Paul Feig είναι έτοιμη να τα βάλει με όλα τα φαντάσματα της Νέας Υόρκης, με τις Melissa McCarthy, Kristen Wiig, Kate McKinnon και Leslie Jones να δείχνουν άνετες μέσα στις φόρμες τους.

    The Ghostbusters Abby (Melissa McCarthy), Holtzmann (Kate McKinnon), Erin (Kristen Wiig) and Patty (Leslie Jones) inside the Mercado Hotel Lobby in Columbia Pictures' GHOSTBUSTERS.

    Το trailer δεν προκαλεί και κύματα ενθουσιασμού, αλλά η χημεία ανάμεσα στις πρωταγωνίστριες φαίνεται καλή. Η Abby (McCarthy) είναι αυτή που ηγείται της ομάδας, η Erin (Wiig) είναι το ακαδημαϊκό μυαλό, η Jillian (McKinnon) η μηχανικός και η Patty (Jones) έχει ας πούμε την κοινή λογική. Τα φαντάσματα είναι λογικό να είναι πιο high-definition τριάντα χρόνια μετά το πρώτο φιλμ, ενώ ο Chris Hemsworth θα προσθέσει τα “ποντίκια” στα πλάνα.
    Το φιλμ αναμένεται στις 15 Ιουλίου και μέχρι τότε μπορούμε να τραγουδάμε το γνωστό άσμα.

     

    Related Articles

    2 ΣΧΟΛΙΑ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles