18.1 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
More

    Ο παλιός Doctor Who είναι ο νέος Purple Man!

    Πολλοί ρωτούσαν τελευταία τον David Tennant εάν είχαν κάποια δόση αλήθειας οι φήμες που τον ήθελαν να συνεργάζεται με την Marvel. Εκείνος ως κλασικός Βρετανός ξεγλιστρούσε με μπόλικο χιούμορ. Πλέον όμως όλα βγήκαν στο φως.

    PurpleMan

    Ο πρώην Doctor Who, θα αναλάβει τον ρόλο του Purple Man στο A.K.A. Jessica Jones, την επερχόμενη σειρά της Marvel που θα προβληθεί από το Netflix. Η επίσημη ανακοίνωση λέει μόνο πως ο Tennant θα ερμηνεύσει τον Kilgrave, ωστόσο οι γνώστες των comics γνωρίζουν πως πρόκειται για τον Purple Man, έναν super villain που έχει την ικανότητα να αναγκάζει τον οποιονδήποτε να υπακούει τις εντολές του.

    Το πλήρες όνομά του χαρακτήρα είναι Zebediah Kilgrave και έκανε την πρώτη του εμφάνιση στο τεύχος Daredevil #4 το 1964. Πρόκειται για έναν Γιουγκοσλάβο κατάσκοπο που εκτέθηκε τυχαία σ’ ένα χημικό στοιχείο που είχε σαν αποτέλεσμα το δέρμα του να γίνει μωβ, αλλά του έδωσε και τη δύναμη να επιβάλει την θέλησή του στους πάντες.
    Η σειρά στην οποία θα πρωταγωνιστεί η Krysten Ritter στο ρόλο της πρώην Super Hero που ανακάμπτει στην προσωπική της ζωή και ως ντετέκτιβ που ερευνά υποθέσεις Νεουορκέζων που έχουν ξεχωριστές ικανότητες, θα κάνει την εμφάνισή της με 13 επεισόδια την πρώτη σεζόν, κάτι που θα γίνει μέσα στο 2015.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles