21 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
More

    Doom και… το ταξίδι στη κόλαση ξεκινάει στις 13 Μαΐου!

    Το Doom είναι ένας πραγματικά ιστορικός τίτλος, καθώς το εφιαλτικό αριστούργημα των Carmack και Romero ουσιαστικά έβαλε τις βάσεις για την ανάπτυξη του είδους των first-person shooters. Οι φίλοι των FPS τώρα περιμένουν με ανυπομονησία το επόμενο Doom game, το οποίο γνωρίζουμε ότι αναπτύσσεται εδώ και καιρό από την id Software, καθώς δικαιολογημένα συγκεντρώνει τα χαρακτηριστικά ενός μεγάλου blockbuster από τον κόσμο του gaming.

    Doom 1

    Όπως έγινε γνωστό, το development του Doom reboot πάει αρκετά καλά, για αυτό και σήμερα η Bethesda ανακοίνωσε επίσημα ότι το πολυαναμενόμενο FPS θα κάνει την εμφάνιση του στις 13 Μαΐου του 2016. Επιπλέον, οι υπεύθυνοι του παιχνιδιού έδωσαν στη δημοσιότητα περισσότερα στοιχεία για την ειδική Collector’s Edition (κόστος στα 120 ευρώ περίπου), η οποία θα κυκλοφορήσει σε περιορισμένο αριθμό και θα περιλαμβάνει ένα αγαλματίδιο (12 ίντσες) ενός εκ των δαιμόνων του παιχνιδιού, αλλά και μία μεταλλική θήκη. Ως είθισται οι gamers που θα προπαραγγείλουν το Doom (σε standard edition ή στην collector’s) θα λάβουν επίσης το Demon Multiplayer Pack, το οποίο περιλαμβάνει ένα demon armor set, διαφορετικά skins και διάφορά άλλα in-game bonus items τα οποία σίγουρα θα ικανοποιήσουν και με το παραπάνω τους φανατικούς φίλους του Doom.

    Doom Collectors 1

    Πέραν της ανακοίνωσης για το release του παιχνιδιού, η id κυκλοφόρησε και ένα νέο campaign trailer, το οποίο ξεχωρίζει για μία ακόμη φορά για τις εξαιρετικά brutal σκηνές και την καταιγιστική δράση… Απολαύστε το!

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles