24.2 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
More

    Δωρεάν υπηρεσία VPN ενσωματώνει η Opera στον browser της

    Οι υπηρεσίες VPN (Virtual Private Networks) είναι ιδιαίτερα δημοφιλείς στις μέρες μας, στην προσπάθεια των χρηστών για μεγαλύτερη ασφάλεια αλλά φυσικά και ανωνυμία κατά την πλοήγησή τους στο Διαδίκτυο,  καθώς και για την παράκαμψη περιορισμών τοποθεσίας που υπάρχουν σε σελίδες και εφαρμογές.

    vpn-enabled-popup

    Και κάπως έτσι, η Opera αποφάσισε να ενσωματώσει στο γνωστό browser της υπηρεσία VPN, σε μία πρωτιά για έναν από τους “μεγάλους” browsers της αγοράς. Τα ακόμη καλύτερα νέα είναι η υπηρεσία προσφέρεται δωρεάν, με την εταιρεία να σημειώνει ότι οι χρήστες του browser της δε θα χρειάζεται πλέον να κατεβάζουν VPN extensions ή να πληρώνουν για VPN συνδρομές για να έχουν πρόσβαση σε σχετικές υπηρεσίες.

    Σύμφωνα με την Opera μάλιστα και στατιστικά από το Global Web Index, περισσότερο από μισό εκατομμύριο χρήστες του Διαδικτύου έχουν δοκιμάσει ή χρησιμοποιούν σήμερα VPN services.

    Οι υπηρεσίες VPN του Opera browser θα είναι προς το παρόν διαθέσιμες μόνο στην developer έκδοσή του, ενεργοποιώντας τη σχετική επιλογή.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles