19.8 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
More

    Δουλειά στο εξωτερικό;

    Ένα από τα πρώτα πράγματα που έχει να αντιμετωπίσει κάποιος που αναζητά εργασία στο εξωτερικό, είναι να διαλέξει ένα αξιόπιστο μέσο αναζήτησης αυτής της εργασίας. Σίγουρα, μία αναζήτηση στο Google δεν αρκεί. Θα βρει κανείς πολλά “σκουπίδια” εκεί και κινδυνεύει να χαθεί.

    Αν κι εσείς είστε ένας από αυτούς που αναζητούν εργασία στην Ευρώπη, ρίξτε μία ματιά στην πύλη της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Eures. Στην πύλη αυτή θα μπορέσετε να βρείτε, όχι μόνο διαθέσιμες εργασίες ανά χώρα, με αρκετά φίλτρα αναζήτησης, αλλά και πολύτιμες πληροφορίες για τις διαδικασίες ανάληψης εργασίας, αλλά και την διαβίωση στις διάφορες χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

    Μπορείτε να εξατομικεύσετε τις υπηρεσίες της πύλης, δημιουργώντας το δικό σας προφίλ ώστε οι περίπου 26000 εργοδότες που είναι εγγεγραμμένοι στην πύλη να το βλέπουν στις αναζητήσεις τους για προσωπικό, αλλά και να ενημερώνεστε μέσω email για διαθέσιμες θέσεις εργασίας που προκύπτουν και ταιριάζουν στο προφίλ σας.

    Εντεταλμένοι σύμβουλοι του Eures σε όλες τις χώρες και στα κατά τόπους γραφεία του ΟΑΕΔ σε όλες τις περιοχές της Ελλάδας, διατίθενται να σας ενημερώσουν face to face για τις προοπτικές εργασίας αλλά και τις απαραίτητες ενέργειες που πρέπει να κάνετε προκειμένου να μετακινηθείτε και να εγκατασταθείτε στην χώρα που θα επιλέξετε.

    Η πύλη λειτουργεί από το 1993 και αυτή τη στιγμή, μετράει περισσότερους από 790.000 εγγεγραμμένους χρήστες. Αρχίστε την αναζήτησή σας από εκεί.

    Στην απόφασή σας να βγείτε στο εξωτερικό για δουλειά, το μόνο που μπορούμε να σας συμβουλεύσουμε είναι να είστε σίγουροι για την απόφασή σας και να κάνετε αυτή την αλλαγή ζωής συνειδητά. Το να πάει κάποιος να δουλέψει σε έναν άγνωστο τόπο δεν είναι αδύνατο, αλλά δεν είναι εύκολο συνάμα. Θα πρέπει να αισθάνεστε σίγουροι για την συναλλαγή που έχετε κάνει με τον υποψήφιο εργοδότη σας και να είστε προετοιμασμένοι να αντιμετωπίσετε τα πράγματα μόνοι σας. Οι συνθήκες παντού είναι αρκετά απαιτητικές, αλλά αν πιστεύετε πως θα έχετε καλύτερη ποιότητα ζωής στο εξωτερικό, κάντε το βήμα.

     

    Related Articles

    1 ΣΧΟΛΙΟ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles