21.3 C
Athens
Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024
More

    DriveClub. Ρεαλιστικές καιρικές συνθήκες στο πολυαναμενόμενο racing (video)!

    Με το Gran Turismo 7 να μην φαίνεται καν στον ορίζοντα, το DriveClub αυτή τη στιγμή αποτελεί το πιο αναμενόμενο racing game για το PlayStation 4. Πρόσφατα, η Sony θέλησε να ανοίξει και άλλο την όρεξη των ανυπόμονων gamers, δημοσιεύοντας περισσότερα στοιχεία αναφορικά με τις ρεαλιστικές καιρικές συνθήκες που θα επικρατούν στο παιχνίδι.

    Driveclub-4

    O Alex Perkins, art director του DriveClub τονίζει χαρακτηριστικά ότι το σύστημα καιρού που έχει δημιουργηθεί για το DriveClub στοχεύει περισσότερο στο να παρέχει μία άκρως ρεαλιστική και διασκεδαστική εμπειρία στον gamer. Στο πολυαναμενόμενο racing οι παίκτες θα μπορούν να ορίσουν τις καιρικές συνθήκες και να αποφασίσουν για παράδειγμα πόσο χιόνι ή βροχή θα πέφτει την ώρα της κούρσας, ενώ παράλληλα θα έχουν τη δυνατότητα να καθορίσουν και άλλους παράγοντες όπως για παράδειγμα ο άνεμος, ο οποίος θα ορίζει τη διεύθυνση που θα πέφτει η βροχή ή το χιόνι. Πέραν όμως της βροχής και του χιονιού, θα υπάρχουν και άλλα καιρικά φαινόμενα που θα επηρεάζουν την εξέλιξη του παιχνιδιού, όπως για παράδειγμα η θερμοκρασία και το ύψος του ήλιου, το οποίο θα καθορίζει την ολισθηρότητα του οδοστρώματος. Αυτό που ουσιαστικά καταφέρνει το DriveClub είναι να δημιουργήσει ένα αληθοφανές weather system, το οποίο θα αναδεικνύει στο έπακρον τις εξελιγμένες δυνατότητες του PlayStation 4. Το μόνο δυσάρεστο είναι ότι η εισαγωγή των εξελιγμένων καιρικών συνθηκών θα πραγματοποιηθεί λίγο καιρό μετά την κυκλοφορία του παιχνιδιού με τη μορφή του free update.

    driveclub_mid_img14

    Το DriveClub θα κυκλοφορήσει στις 8 Οκτωβρίου και η Sony με αφορμή την κυκλοφορία του racing των Evolution Studios, θα ρίξει στην αγορά ένα πακέτο της κονσόλας που θα περιλαμβάνει το PS4, ένα χειριστήριο DualShock 4 και το DriveClub στη τιμή των 439 ευρώ. Δείτε τo video που ακολουθεί και θαυμάστε και εσείς το εκπληκτικό weather system που θα περιλαμβάνεται στο παιχνίδι…

    http://youtu.be/U0jqQUNEUI8

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles