18.1 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
More

    Drone «πύραυλο» παρουσίασε η Nissan!

    Το… πιο ταιριαστό φιλαράκι για το πανίσχυρο Nissan GT-R 2017 παρουσίασε η Ιαπωνική εταιρία, στα πλαίσια προώθησης του πασίγνωστου super car της που… εδώ και χρόνια ονειρευόμαστε να οδηγήσουμε. Ο λόγος για το ομώνυμο GT-R Drone, ένα από τα ταχύτερα FPV  (First Person View) αγωνιστικού τύπου drones στον κόσμο!

    drone1

    Το λιλιπούτειο αλλά ταχύτατο drone σχεδιάστηκε για τις ανάγκες των τηλεοπτικών γυρισμάτων προώθησης του νέου 2017 GT-R της Nissan, αλλά κατάφερε να κλέψει για λίγο τις εντυπώσεις τόσο με την εντυπωσιακή εμφάνιση όσο και με την δαιμονιώδη ταχύτητά του, ενσωματώνοντας την τελευταία λέξη της τεχνολογίας από πλευράς επιδόσεων.

    drone3

    Κατασκευάστηκε από την Τornado XBlades Racing για λογαριασμό της Nissan και συνδυάζει μια ειδική αγωνιστική ρύθμιση με θόλο χαμηλής οπισθέλκουσας, προκειμένου να φτάσει τα 100 χλμ/ω από στάση, σε μόλις 1.3 δευτερόλεπτα!

    drone2

    Στα πλαίσια του διαφημιστικού της Nissan, το λιλιπούτειο GT-R Drone «συνόδευσε» το ομώνυμο supercar, για 1.2 μίλια μέσα στην θρυλική πίστα του Silverstone, ενώ κατά τη διάρκεια όλων των γυρισμάτων πίσω από το τιμόνι του θηριώδους Nissan GT-R βρισκόταν ο επίσημος οδηγός της Nissan Ricardo Sanchez, ενώ τα… χειριστήρια του GT-R Drone κρατούσε ο James Bowles, πρωταθλητής του British National Drone Racing για το 2015!

    drone4

    Απολαύστε τους στο βίντεο που ακολουθεί:

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles