21.7 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
More

    Dual media player

    Αν ψάχνετε για ένα φορητό ραδιόφωνο/media player με ελκυστικό σχεδιασμό και ισχυρή απόδοση, το Dual Media Player είναι ακριβώς για εσάς!

    Πρόκειται για ένα ποιοτικό και καλαίσθητο ξύλινο πλαίσιο το οποίο έχει “carbon” φινίρισμα στις πλευρές του και αρκετά στιβαρή κατασκευή. Στο εμπρός μέρος βρίσκουμε τον αναλογικό ρυθμιστή της έντασης, ο οποίος είναι εντυπωσιακά φωτιζόμενος και δίπλα του ένα panel με εναλλασσόμενο φωτισμό που δίνει πόντους στην εμφάνιση. Υπάρχουν 5 πλήκτρα ελέγχου με τα οποία μπορείτε να πλοηγηθείτε στις συχνότητες των FM ή μέσα στα κομμάτια του αφαιρούμενου μέσου αποθήκευσης της επιλογής σας, είτε USB stick/δίσκος, είτε SD κάρτα, αλλά μπορείτε να το κάνετε και μέσω του ασύρματου, compact τηλεχειριστηρίου που περιλαμβάνεται στη συσκευασία.

    IMG_0864

    Το Dual Media Player φέρει δύο οδηγούς, έναν σε κάθε πλευρά του, έτσι έχει συνολική απόδοση 2×10 Watts. Παράγουν αρκετά ισχυρό και καθαρό ήχο, έτσι θα καλύψουν τις ακουστικές ανάγκες σας είτε βρίσκεστε στην εξοχή, είτε στο σπίτι, ό,τι κι αν κάνετε. Στο πίσω μέρος θα βρείτε τον διακόπτη on-off, ένα ενδεικτικό LED για τη φόρτιση και επί τη ευκαιρία να πούμε πως περιλαμβάνεται μπαταρία ιόντων λιθίου που φυσικά επαναφορτίζεται μέσω του παρεχόμενου καλωδίου, εξασφαλίζοντας πολύ μεγάλη αυτονομία σε σχέση με τις συμβατικές των 1,5 Volts! Και όσο για τη μεταφορά του, το χερούλι στο πάνω μέρος την κάνει παιχνιδάκι.

    Το Dual Media Player διατίθεται μέσω της Smart Kit Electronics έναντι €22,90.

    Δημήτρης Σκιάννης
    Δημήτρης Σκιάννης
    Ο Δημήτρης Σκιάννης είναι δημοσιογράφος/συντάκτης και φανατικός οπαδός της τεχνολογίας από μικρή ηλικία, καταπιανόμενος με οποιαδήποτε συσκευή/εξάρτημα/gadget έπεφτε και πέφτει στα χέρια του. Τον υπόλοιπο χρόνο απλώς γράφει μανιωδώς για όλα τα παραπάνω, αδημονώντας για το τι μας επιφυλάσσει μελλοντικά η επιστήμη και απολαμβάνοντας την καθημερινή παρακολούθηση των εξελίξεων.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles