16.2 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
More

    Χαμός από zombies στο ανεπανάληπτο Dying Light!

    H Techland είναι ένα development studio που ως γνωστόν έχει συνδεθεί με την τεράστια επιτυχία που ακούει στο όνομα Dead Island, για αυτό και το νεότερο zombie-based game της που ονομάζεται Dying Light, δεν μπορεί παρά να συγκεντρώνει το ενδιαφέρον της κοινότητας των gamers. Άλλωστε, ως γνωστόν η gaming community ανέκαθεν λάτρευε τα zombies και οτιδήποτε σχέση έχει με μία zombie apocalypse…

    dying light

    To Dying Light είναι ήδη διαθέσιμο digitally και μία καλή γεύση από τον κόσμο του παιχνιδιού μπορούμε να πάρουμε από το launch trailer που μόλις κυκλοφόρησε. Στο Dying Light, οι gamers καλούνται να επιβιώσουν σε έναν επικίνδυνο και εφιαλτικό open-world κόσμο, ο οποίος έχει καταληφθεί από αιμοσταγή zombies. Κυρίαρχοι μηχανισμοί του gameplay θα είναι η εναλλαγή ημέρας – νύκτας, όπου θα επηρεάζει και θα δημιουργεί νέες συνθήκες στην προσπάθεια επιβίωσης του εκάστοτε παίκτη, αλλά και οι κινήσεις parkour που δείχνουν να δανείζονται πολλά στοιχεία από το Mirror’s Edge. Στο Dying Light θα υπάρχει και ένα «Be the Zombies» multiplayer mode, το όποιο θα δίνει τη δυνατότητα στους gamers να γνωρίζουν και την «άλλη πλευρά», υποδυόμενοι τα zombies. Το Dying Light σίγουρα συγκαταλέγεται στα υποσχόμενα games της φετινής χρόνιας και το trailer που ακολουθεί σίγουρα θα σας ανοίξει την όρεξη!

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    1 ΣΧΟΛΙΟ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles