16.8 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
More

    Dying Light My Apocalypse Edition… Η πιο τρελή συλλεκτική έκδοση όλων των εποχών!

    Δεν είναι λίγοι οι φανατικοί gamers, οι οποίοι δεν διστάζουν να καταβάλλουν έναν πακτωλό χρημάτων για να αγοράσουν την special συλλεκτική έκδοση του αγαπημένου τους video game. H αλήθεια είναι ότι κατά καιρούς έχουμε δει να συμπεριλαμβάνονται στις ειδικές collector’s editions από σπάνια αγαλματίδια και τηλεκατευθυνόμενα drones μέχρι διόπτρες νυχτερινής οράσεως!  Αυτά είναι αναμφίβολα ορισμένα από τα περιέργα “δώρα”, με τα οποία οι εταιρείες προσπαθούν να δελεάσουν το καταναλωτικό κοινό. Βέβαια εκεί που νομίζαμε ότι τα είχαμε δει όλα έρχεται η Techland του Dying Light και περνάει το θέμα “Collector’s” σε άλλη διάσταση!

    dying light

    Συγκεκριμένα, η Techland πρόσφατα ανακοίνωσε τη μοναδική στο είδος της special edition του αγαπημένου zombie-apocalyptic action-adventure, η οποία στοιχίζει το εξωπραγματικό ποσό των… 386.000$! Ναι, καλά διαβάσετε και δεν έχουμε κάνει κάποιο λάθος, καθώς η μοναδική στο είδος της συλλεκτική έκδοση του Dying Light (που φέρει την ονομασία My Apocalypse Collector’s Edition) προσφέρει: ένα πραγματικό καταφύγιο, το οποίο μπορεί να προστατέψει τον τυχερό ένοικο του από μία επίθεση των zombies, ένα πολυήμερο ταξίδι στην Πολωνία και ξενάγηση στα γραφεία της Techland, γυαλιά νυχτερινής οράσεως, μαθήματα parkour, special μάχες και συμμετοχή σε πάρτι με τους developers του Dying Light, 4 υπογεγραμμένα αντίτυπα του παιχνιδιού, 2 state-of-the-art Razer Tiamat Headphones, ένα life-sized ομοίωμα zombie που έχει σαν στόχο να απωθεί τους περίεργους και τους απροσκάλεστους εισβολείς και τέλος την in-game απεικόνιση του προσώπου του μοναδικού κατόχου που θα αγοράσει την συλλεκτική του Dying Light!

    dying light

    Φυσικά, όλα τα λεφτά αναμένεται να είναι το anti-zombie καταφύγιο, το οποίο θα αποτελεί μία κατασκευή της Tiger Log Cabins. Το εν λόγω καταφύγιο θα είναι πλήρως εξοπλισμένο παρέχοντας μία σειρά από διευκολύνσεις στον ιδιοκτήτη του που θα του επιτρέπουν να επιβιώσει για πολλούς μήνες στην ακραία περίπτωση που οι “νεκροί περπατήσουν ξανά στη Γη“. Και επειδή καμιά φορά η “κατάρρευση του πολιτισμού” μπορεί να αποδειχθεί υπερβολικά… “boring“, στο συγκεκριμένο καταφύγιο θα υπάρχει μία τηλεόραση, μία κονσόλα Xbox One και ένα ηχoσύστημα!

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles