14.9 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
More

    e-kreopoleio.com : Εδώ το καλό ψηφιακό αρνί γάλακτος!

    Πρόσφατα δημοσιεύτηκε μία μελέτη της Boston Consulting Group, με την υποστήριξη της Google και αφορούσε την συνεισφορά που έχει το Internet στην Ελληνική Οικονομία. Σύμφωνα με τη μελέτη αυτή η συνεισφορά του διαδικτύου στο ΑΕΠ έφτασε το πολύ χαμηλό ποσοστό του 1,2% και μεταφράστηκε σε 2,7 δισεκατομμύρια ευρώ, πράγμα που σημαίνει πως οι δυνατότητες ανάπτυξης είναι πολύ μεγάλες, όταν ο μέσος όρος της Ευρωπαϊκής Ένωσης των 27 μελών ανέρχεται στο 3,8%

    Κάτι τέτοιο πρέπει να είδε στο μέλλον του και ένα κρεοπωλείο που βρίσκεται κοντά στο σταθμό μετρό “Αττική”, το κρεοπωλείο ΤΑ ΒΙΛΛΙΑ. Η τελευταίοι (μέχρι στιγμής) απόγονοι της οικογένειας Κώνστα, αποφάσισαν να συνδυάσουν την πολύτιμη εμπειρία της οικογένειας στο χώρο του κρέατος, με την δική τους ενασχόληση με το διαδίκτυο και να φτιάξουν ένα e-kreopoleio. Το e-kreopoleio.com είναι πραγματικά το κρεοπωλείο της γειτονιάς μας στο διαδίκτυο.

    Δεν είναι ότι στις σελίδες του μπορεί κάποιος να διαλέξει τα κρεατικά και τα κατεψυγμένα της αρεσκείας του. Είναι ότι το e-kreopoleio.com διαθέτει μέχρι και live support για τους υποψήφιους πελάτες του, ώστε να λύσει κάθε απορία τους πριν την παραγγελία. Αυτό μας είπε και ο Δημήτρης, ένας από τους δύο “founders” του online καταστήματος. Το κρεοπωλείο είναι ένα είδος καταστήματος στο οποίο ο πελάτης πρέπει να έχει προσωπική επαφή με τον πωλητή, ώστε ο τελευταίος να λύσει τις απορίες τους, ή να τους προτείνει τι είναι καλύτερο γι αυτούς. Ακόμα κι αν αυτό αφορά, τι μπορούν να χρησιμοποιήσουν στις συνταγές που θέλουν να φτιάξουν.

    Μιλώντας με τον Δημήτρη και ρωτώντας τον τι τους οδήγησε να φτιάξουν το e-kreopoleio.com πήραμε την απάντηση που περιμέναμε να ακούσουμε. “Το κάναμε για να διασφαλίσουμε την συνέχεια της δουλειάς μας μέσα στην κρίση”. Και το κατάφεραν. Οι παραγγελίες υποβάλλονται με αυξανόμενους ρυθμούς, τόσο από Αθήνα, όσο και από άλλες περιοχές. Άλλωστε, τα παιδιά κάνουν μέσω του e-kreopoleio.com αυτό που γνωρίζουν καλύτερα: πουλάνε καλά και φρέσκα προϊόντα και φροντίζουν να τα παραδίδουν με τον τρόπο που πρέπει και στις τιμές που πρέπει.

    Το e-kreopoleio.com λειτουργεί ήδη από τα Χριστούγεννα και στα ψηφιακά του ράφια, θα μπορέσετε να βρείτε όλα τα είδη του, όπως και αρκετές προσφορές για τις αγορές σας σε κρεατικά για τις ημέρες του Πάσχα που έρχονται.

    Για το e-kreopoleio.com μάθαμε από τον Γιάννη και το xblog.gr, ο οποίος για χρόνια ψωνίζει από το φυσικό κατάστημα και φέτος, εναλλακτικά, θα αγοράσει το αρνί “ηλεκτρονικά” κι εμείς θα ακολουθήσουμε το παράδειγμά του. Τι digitallife.gr θα ήμασταν άλλωστε; Αν θέλετε να γίνετε μέλη της facebook σελίδας του e-kreopoleio.com, πατήστε εδώ.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles