22.2 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
More

    PlayStation TV. Το PS Vita TV έρχεται στην Ευρώπη (E3 2014)

    Το Σεπτέμβριο που μας πέρασε, η Sony είχε ανακοινώσει στο Tokyo Game Show το PS Vita TV για την ιαπωνική αγορά και τώρα, στο πλαίσιο της E3 2014, έχουμε τη version του που θα κυκλοφορήσει σε Βόρεια Αμερική και Ευρώπη. Και το όνομα που λαμβάνει: PlayStation TV.

    Playstation TV

    Πρόκειται για μία νέα micro console με τα ίδια chipsets και system software με το PS Vita, ένα σύστημα ψυχαγωγίας που επεκτείνει τις δυνατότητες του PlayStation 4, επιτρέποντας στους χρήστες του να στριμάρουν τα PS4 games τους και να παίζουν σε μία διαφορετική οθόνη σε ένα άλλο δωμάτιο. Έχει διαστάσεις μόλις 6,5×10,5 εκατοστά και θα διατεθεί με 1GB εσωτερικού χώρου, συν θύρες για σύνδεση Ethernet, USB, Vita Game Cards, Vita Memory Cards, HDMI output. αλλά και Wi-Fi υποστήριξη.

    Με τον ίδιο τρόπο που οι χρήστες έβλεπαν στο PS Vita τους remotely τα PS4 games, τώρα θα μπορούν να παίζουν μέσω PlayStation TV, ενώ θα συνεργάζεται με τα τηλεχειριστήρια Dualshock 3 και 4 από τα PS3 και PS4. Θα συνεργάζεται επίσης με το PlayStation Now (όταν έρθει στην Ευρώπη), θα προσφέρει πρόσβαση σε προϊόντα του PlayStation Store, καθώς και σε πληθώρα τίτλων από PS Vita, PSP και PS One.

    Το PlayStation TV θα κοστίζει 99 ευρώ στην Ευρώπη 139 ευρώ στο πακέτο με καλώδιο HDMI, τηλεχειριστήριο Dualshock 3, 8GB κάρτα μνήμης και ένα copy του Lego Movie game)

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles