13 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
More

    Το νέο Doom παρουσιάζεται στην E3 2015 και είναι τόσο καλό που το θέλουμε… κολασμένα!

    Η Bethesda διάλεξε την E3 2015 για να παρουσιάσει πιο αναλυτικά το νέο game του επικού Doom franchise, το οποίο είναι γνωστό ότι μόνο και μόνο στο άκουσμα του ονόματος του, οι gamers… λιώνουν!  Ετσι λοιπόν, ύστερα από ορισμένα από τα teasers που δεν έδειχναν και πολλά πράγματα, το κοινό είχε μία πρώτης τάξεως ευκαιρία να πάρει μία γεύση από το reboot του θρυλικού franchise, το οποίο θα κάνει την εμφάνιση του την άνοιξη του 2016!

    doom_e3_2015_3_Cyberdemon

    Ο executive producer της Bethesda, Marty Stratton, ανέβηκε στη σκηνή και περιέγραψε το ανανεωμένο Doom ως μία εμπειρία, η οποία θα επιχειρήσει να πλησιάσει το feeling των αυθεντικών παιχνιδιών Doom, τονίζοντας ότι το κεντρικό focus του νέου παιχνιδιού θα είναι η μάχη, η οποία θα κάνει τους gamers να αισθάνονται δυνατοί και έξυπνοι. Σύμφωνα με τα όσα ανέφερε ο Stratton θα υπάρχουν τρεις κύριοι παράγοντες που θα καθορίζουν τις μάχες στο Doom: Δαίμονες, μεγάλα και εντυπωσιακά όπλα και απίστευτα γρήγορη κίνηση. Ύστερα από την ανάλυση των κυρίων concepts του Doom στη συνέχεια για πρώτη φορά προβλήθηκε gameplay footage που πραγματικά ήταν με μία λέξη… “τούμπανο”, δικαιολογώντας απόλυτα το fast-paced gameplay και τις brutal σκηνές που αναμφίβολα αποτελούν το σήμα κατατεθέν του Doom!

    doom_e3_2015_2_Cyberdemon

    Το καλό ήταν ότι οι υπεύθυνοι της Bethesda δεν περιορίστηκαν μόνο στην παρουσίαση ενός Ε3 trailer αλλά παράλληλα έδωσαν στη δημοσιότητα και gameplay footage από το multiplayer, χωρίς ωστόσο να δίνουν πολλές λεπτομέρειες για τη φύση του multiplayer κομματιού (ανανεώνοντας το ραντεβού με την multiplayer πλευρά του παιχνιδιού για το κοντινό μέλλον). Παράλληλα, ο executive producer της Bethesda επιβεβαίωσε ότι θα υπάρχει μεγάλη υποστήριξη στην community των modders, με τους developers της id Software να κυκλοφορούν μία σειρά από modding tools, τα οποία θα βοηθούν στη δημιουργία και ανάπτυξη mods. Τέλος, η παρουσίαση έκλεισε με την προβολή ενός ακόμη single-player video, το οποίο παρουσίαζε μία βόλτα στην… κόλαση! Το νέο Doom θα κυκλοφορήσει την άνοιξη του 2016 για PC, Xbox One και PlayStation 4 και δεν σας κρύβουμε ότι με βάση αυτά που είδαμε ότι έχουμε ήδη… πορωθεί όσο δεν πάει!

    https://youtu.be/AXhpg9Qx6l0

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    1 ΣΧΟΛΙΟ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles