19.2 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
More

    H EA ανακοινώνει το SimCity BuildIt για Android και iOS!

    H Electronic Arts ανακοίνωσε σήμερα το SimCity BuildIt, την mobile έκδοση του κλασικού city-building sim, το οποίο δίνει τη δυνατότητα στους fans του mobile gaming να δημιουργήσουν τις δικές τους πόλεις. Το νέο SimCity αναπτύσσεται για iPhone, iPad και Android συσκευές και εξυπακούεται ότι το gaming interface του είναι ειδικά σχεδιασμένο για να εκμεταλλεύεται όλες τις touch-οθόνες.

    Simcity_buildit_1

    To SimCity BuildIt θα ακολουθεί τη φιλοσοφία των προηγούμενων τίτλων της δημοφιλούς σειράς, καθώς οι παίκτες θα πρέπει να κτίσουν και να συντηρήσουν μία πλήρως λειτουργική πόλη, ικανοποιώντας τους απαιτητικούς κατοίκους της, που επιθυμούν διαρκώς καλύτερες συνθήκες διαβίωσης. Ωστόσο, πέραν της ορθής λειτουργίας της πόλης, οι gamers θα πρέπει να αντιμετωπίσουν και μία σειρά από φυσικές καταστροφές που μπορεί να προκαλέσουν τεράστιες βλάβες. Ρίχνοντας μία ματιά στα πρώτα screenshots που έδωσε στη δημοσιότητα η EA μπορούμε εύκολα να παρατηρήσουμε την υψηλή ποιότητα των 3D γραφικών, αλλά και την υπερβολική έμφαση που δίνουν οι developers στη λεπτομέρεια. Οι δημιουργοί της mobile έκδοσης του SimCity θεωρούν ότι το μεγάλο πλεονέκτημα του παιχνιδιού θα είναι ότι οι mobile users θα είναι ελεύθεροι να δημιουργούν τις πόλεις τους παντού, όπου και εάν βρίσκονται.

    Simcity_buildit_3

    H EA δεν έχει μέχρι στιγμής ανακοινώσει την ημερομηνία κυκλοφορίας του SimCity BuildIt, ωστόσο σύμφωνα με τους δημιουργούς του παιχνιδιού, ο τίτλος δεν θα αργήσει να κάνει την εμφάνιση του στο Play Store και στο App Store. Το περιμένουμε με μεγάλη ανυπομονησία!

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles