18.9 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
More

    Είσαι γυναίκα και έχεις iPad; Ιδού η “απόλυτη” τσάντα για σένα

    Η Versetta καταθέτει τη δική της ξεχωριστή πρόταση, σχετικά με το πώς μπορεί μία γυναίκα να κουβαλά το iPad μαζί της όπου και αν βρίσκεται.

    Μια μοντέρνα τσάντα, με μπροστινή θήκη για την ταμπλέτα της Apple, που σας επιτρέπει να χρησιμοποιήσετε το iPad χωρίς καν να το βγάλετε απ’ αυτήν… Απλά ανοίγοντας, μέσω ειδικού φερμουάρ, τη θήκη, έχετε πρόσβαση σε όλες τις δυνατότητες της ταμπλέτας, ακόμη κι αν είστε στην καφετέρια, στο τρένο ή στο πίσω κάθισμα ενός ταξί.

    Η πρόταση της Versetta διατίθεται σε δύο εκδόσεις -μία πιο business, με την κωδική ονομασία “Norino Attache” που θα κοστίζει γύρω στα 175 ευρώ και μία πιο fashion με την κωδική ονομασία “Serena” που θα κοστίζει γύρω στα 140 ευρώ- και σε αρκετά διαθέσιμα χρώματα ώστε να ταιριάζει με κάθε γούστο. Σύντομα, μάλιστα, θα κυκλοφορήσει και μία ακόμη για την vacation collection της εταιρείας.

    Δύσκολα θα μπορέσετε να βρείτε κάποια αντίστοιχη πρόταση που να συνδυάζει τις στυλιστικές με τις τεχνολογικές σας ανησυχίες. Αν τώρα είστε άνδρας, σκεφτείτε το απλά ως ένα δώρο για την αγαπημένη σας. Αρκεί φυσικά να έχει iPad... αλλιώς το δώρο θα πρέπει να είναι “διπλό”.

    Πηγή: The Home of Brit

    Related Articles

    5 ΣΧΟΛΙΑ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles