23.4 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
More

    Δώρο εισιτήριο για τη συναυλία του Robbie Williams με αγορά Microsoft Lumia 640 ή 635 από το ΓΕΡΜΑΝΟ

    Την ευκαιρία να παρακολουθήσουν δωρεάν τη συναυλία του Robbie Williams που έρχεται για πρώτη φορά στην Αθήνα στις 20 Ιουνίου, δίνει ο ΓΕΡΜΑΝΟΣ, υποστηρικτής του επετειακού Rockwave Festival, σε όσους πελάτες του αποκτήσουν το Microsoft Lumia 640 ή το Lumia 635.

    GERMANOS_Robbie Williams

    Όσοι αποκτήσουν έως τις 30 Μαΐου, οποιοδήποτε από τα δύο Lumia smartphones στα καταστήματα ΓΕΡΜΑΝΟΣ και σε συνεργασία με την Microsoft, παίρνουν δώρο το εισιτήριό τους για να ζήσουν από κοντά τη μοναδική συναυλία του Robbie Williams, στο Terra Vibe. Ο Robbie Williams, ένας από τους μεγαλύτερους καλλιτέχνες της σύγχρονης μουσικής, υπόσχεται να διασκεδάσει το κοινό με τα τραγούδια του και να δώσει ένα αξέχαστο show, στο μεγαλύτερο μουσικό γεγονός του καλοκαιριού.

    Το Microsoft Lumia 640 διατίθεται στα 199€ και το Lumia 635 στα 139€ ή φθηνότερα με σύνδεση στα προγράμματα COSMOTE. Οι συσκευές υποστηρίζουν 4G δίκτυο, για να μπορεί κανείς να απολαμβάνει απίστευτα γρήγορο mobile internet με το 4G δίκτυο της COSMOTE.

    Οι φίλοι της σύγχρονης pop που ενδιαφέρονται να παρακολουθήσουν τη συναυλία, μπορούν να προμηθευτούν τα εισιτήριά τους από τα καταστήματα ΓΕΡΜΑΝΟΣ.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles