14.9 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
More

    Εκπληκτικά (και πάλι) τα νέα γραφεία της Google στο Λονδίνο!

    Έτοιμοι για να μελαγχολήσετε πάλι με τις… εργασιακές συνθήκες που επικρατούν την Google; Ρίξτε μια ματιά στις πρώτες εικόνες από το εσωτερικό των νέων κεντρικών γραφείων της Google στο Λονδίνο και μετά… τα ξαναλέμε.

    googlegrafeia5

    Πρόκειται για τα ολοκαίνουρια γραφεία της Google με πάνω από 800 εργαζόμενους, μέσα στα οποία θα βρείτε χώρους για ανάπαυση, στίβο, καναπέδες αξίας 17.000 λιρών και δωρεάν φαγητό, όλα σε ένα κτίριο 11 ορόφων, με σκάλες από δρυ και χάλυβα οι οποίες «ενθαρρύνουν τις τυχαίες συναντήσεις μεταξύ των συναδέλφων και τις συνομιλίες μεταξύ τους», ενώ όλα τα τρόφιμα και τα ποτά στα κυλικεία είναι δωρεάν.

    googlegrafeia3

    Στα γραφεία υπάρχουν επίσης σημεία για να πάρει ο υπάλληλος έναν υπνάκο ενώ οι εσωτερικοί χώροι είναι επιπλωμένοι με ελβετικά πανάκριβα έπιπλα. Οι εικόνες που έχουν δημοσιευτεί παραπέμπουν πολλές σε φόρες σε χώρους κάποιας έπαυλης και όχι γραφείων ενώ έχει δοθεί βάση και στους χρωματισμούς στους τοίχους αλλά και στα γραφεία.

    googlegrafeia2

    Ροζ, κίτρινοι και μπεζ καναπέδες δημιουργούν το κατάλληλο κλίμα για συζητήσεις μεταξύ των συναδέλφων κατά την ώρα του διαλείμματός τους. Όσοι εργαζόμενοι μάλιστα θέλουν να γυμναστούν και δεν έχουν αρκετό χρόνο, η Google φροντίζει και έχει έναν ταρτάν για στίβο 90 μέτρων.

    googlegrafeia1

    Η Google είναι μια από τις πολλές πολυεθνικές εταιρείες που έχουν συζητηθεί στην Ευρώπη για την πληρωμή εξαιρετικά χαμηλων φόρων με τη μετατόπιση των εσόδων σε ένα συχνά πολύπλοκο ιστό των οικονομικών ρυθμίσεων.

    googlegrafeia6

    Πως σας φαίνεται;

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles