19.8 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
More

    «Εκρηκτικά», εκτός από τα Note 7, είναι πλέον και… πλυντήρια της Samsung!

    Τον ίδιο μήνα που η Samsung παραδέχθηκε ότι γνωρίζει τουλάχιστον 35 περιπτώσεις Note 7 που εξερράγησαν ή πήραν φωτιά, η εταιρεία έχει επίσης να ασχοληθεί με τις αναφορές ότι ορισμένα από τα πλυντήριά της εξερράγησαν επίσης.

    samsung-washing-machine-explodes

    Η Επιτροπή Ασφάλειας Καταναλωτικών Προϊόντων (CPSC) εξέδωσε μια προειδοποίηση την Τετάρτη, όπως δήλωσε το CNN, λέγοντας ότι υπήρχαν «θέματα ασφάλειας» με ορισμένα μοντέλα μεταξύ Μαρτίου του 2011 και Απριλίου του 2016. Δεν προσδιορίζει τα μοντέλα. Πελάτες της εταιρείας ανέφεραν ότι τα πλυντήρια ρούχων τους εξερράγησαν κατά τη διάρκεια της λειτουργίας τους.

    Στο Τέξας, το πλυντήριο μιας γυναίκας «εξερράγη με τόση δύναμη ώστε διείσδυσε στον εσωτερικό τοίχο του γκαράζ της», σύμφωνα με έγγραφα του δικαστηρίου που φέρεται να κατατέθηκαν νωρίτερα αυτό το χρόνο. «Το βαθούλωμα στο σημείο που το πλυντήριο εξερράγη ήταν τόσο βαθύ ώστε μπήκε μέσα στο σαλόνι της, το οποίο μοιράζεται τον τοίχο με το γκαράζ.»

    Μια άλλη γυναίκα στη Γεωργία ανέφερε ότι “ακούστηκε σαν μια βόμβα να έσκασε”, όταν το πλυντήριό της εξερράγη τον Απρίλιο. «Υπήρχαν καλώδια, θραύσματα και το κάλυμμα ήταν πεσμένο στο πάτωμα» σημείωσε η Melissa Thaxton.

    Η Samsung εξέδωσε δήλωση την Τετάρτη λέγοντας ότι είναι σε «συζητήσεις με την CPSC για να αντιμετωπίσει πιθανά προβλήματα ασφαλείας που σχετίζονται με ορισμένα από τα πλυντήρια της.» «Σε σπάνιες περιπτώσεις, κάποιες μονάδες μπορεί να εμφανίσουν μη φυσιολογικές δονήσεις που θα μπορούσαν να θέσουν σε κίνδυνο τραυματισμού ή βλάβης της ιδιοκτησίας, όταν πλένονται ογκώδη ή αδιάβροχα υλικά» πρόσθεσε η εταιρεία.

    «Η Samsung συνιστά οι καταναλωτές με τα ελαττωματικά μοντέλα να χρησιμοποιούν το ευαίσθητο πρόγραμμα πλύσης».

    Related Articles

    1 ΣΧΟΛΙΟ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles