23.4 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
More

    Έξι μήνες ζωής, 8.000 χρήστες για την Voimore

    Η νέα πλατφόρμα επικοινωνίας Voimore έκλεισε το πρώτο εξάμηνο ζωής της, δίνοντας την ευκαιρία στους 8.000 χρήστες της να απολαμβάνουν δωρεάν επικοινωνία (Voice – SMS). Ήταν Οκτώβριος του 2013 όταν η εταιρεία έκανε διαθέσιμη την εφαρμογή της για συσκευές Αndroid, παίρνοντας πολύ ενθαρρυντικά σχόλια για να ακολουθήσει στις αρχές Μαρτίου και η iOS εφαρμογή.

    Voimore

    Σκοπός της πλατφόρμας επικοινωνίας μας είναι να προσφέρει γραπτή (SMS) και φωνητική (Voice) επικοινωνία στους εγγεγραμμένους χρήστες της Voimore «κοινότητας» δωρεάν, οπουδήποτε και αν βρίσκεστε. Το μόνο που χρειάζεστε είναι μια καλή σύνδεση στο Internet μέσω WiFi, είτε μέσω 3G.

    Η εφαρμογή βασίζεται στην δύναμη της «κοινότητας» των χρηστών του Voimore για να λειτουργήσει, έτσι όσες από τις επαφές σας είναι ήδη στην υπηρεσία θα εμφανιστούν αμέσως στην λίστα επαφών της εφαρμογής και μπορείτε να ξεκινήσετε να στέλνετε δωρεάν μηνύματα ή να καλέσετε δωρεάν με υψηλή ποιότητα κλήσης. Επιπλέον, υπάρχει και σχετική ειδοποίηση για χαμένες κλήσεις ή μηνύματα κάθε φορά που δεν είστε συνδεδεμένοι.

    Το Voimore διατίθεται δωρεάν στο Google Play και το App Store, ενώ κάθε νέος χρήστης παίρνει ως δώρο 2 ώρες δωρεάν κλήσεις προς σταθερά Ελλάδας, Αγγλίας και Αμερικής (Η.Π.Α.).

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles