24.2 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
More

    Elago W3 Stand: Υπόσχεται να μετατρέψει το Apple Watch σου σε μια μινιατούρα Macintosh!

    Κατασκευασμένο από σιλικόνη για να αποτρέπει τη δημιουργία γρατσουνιών στο Apple Watch, το W3 stand κρατά τον φορτιστή σε τέτοια γωνία ώστε η επιφάνεια του ρολογιού να ταιριάζει με την οθόνη της μινιατούρας του Macintosh. Μέσω της χρήσης της λειτουργίας «Nightstand», η ημερομηνία και η ώρα του Apple Watch είναι προσανατολισμένη με τέτοιον τρόπο, ώστε να δίνει την ψευδαίσθηση ενός πλήρως λειτουργικού Macintosh.

    19636-20436-elagow32-l

    Να σημειωθεί ότι το stand δεν είναι ακριβώς καινούργιο, υπάρχει στην αγορά εδώ και μερικούς μήνες. Η ανακοίνωσή του από την Elago, έλαβε χώρα τον περασμένο Νοέμβριο, αλλά μόλις πρόσφατα άρχισε να γίνεται αρκετά δημοφιλές. Είναι διαθέσιμο στις αποχρώσεις του μαύρου και του άσπρου, έναντι του ποσού των $13.49.

    Έχοντας κάνει το αρχικό του ντεμπούτο το 1984, το Macintosh ήταν ένα από τα πιο επιτυχημένα προϊόντα στην ιστορία της Apple. Αποτελούσε τον πρώτο υπολογιστή που έκανε χρήση ενός γραφικού περιβάλλοντος με ποντίκι, κάτι που θα έφερνε την επανάσταση στον τρόπο με τον οποίο θα χρησιμοποιούσαμε τους υπολογιστές στο μέλλον.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles