18.1 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
More

    electro-fork: το ηλεκτρονικό πιρούνι που προσέχει την υγεία μας

    Αυτό το πρωτότυπο πιρούνι μπορεί να σε βοηθήσει να τρως λιγότερο αλάτι και μπορεί να σου σώσει τη ζωή. Το πιρούνι στέλνει ένα «απαλό» ηλεκτρικό ρεύμα στη γλώσσα σου όταν τρως, κοροϊδεύοντας τους γευστικούς σου κάλυκες ότι αυτό που τρως είναι αλμυρό (ή ξινό) χωρίς να έχει το φαγητό καθόλου αλάτι. Παρά την ενοχλητική ιδέα του να τοποθετείς κάτι ηλεκτρικό στο στόμα σου, το «electro-fork» μπορεί ενδεχομένως να αντιμετωπίσει κάποια θέματα υγιεινής. Σύμφωνα με το Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας, καταναλώνουμε καθημερινά 10 γραμμάρια αλάτι, διπλάσια ποσότητα από όσο πρέπει. Αυτό αυξάνει την πιθανότητα εμφάνισης υψηλής πίεσης, προβλημάτων με τη καρδιά, εγκεφαλικών κ.α. Οπότε, όσον αφορά την υγεία μου, εγώ θα το δοκίμαζα!

    ξλκλ

    Βασικά, το πιρούνι δεν το λες και υψηλής τεχνολογίας, με τα υλικά του να στοιχίζουν περίπου 20 δολάρια, συμπεριλαμβανομένης και της μπαταρίας. Στη βάση του, υπάρχει ένα κουμπί που σου επιτρέπει να αλλάζει τα επίπεδα ευαισθησίας ανάμεσα σε τρεις επιλογές.

    Η μεταλλική λαβή του είναι αναγκαία. Για να ολοκληρωθεί το κύκλωμα στο πιρούνι, πρέπει να το πιάνεις γερά, ενώ πιέζεις το κουμπί πιο κοντά στην άκρη του πιρουνιού. Αυτό σημαίνει ότι πρέπει να το κρατάς κάπως σαν φτυάρι, κάνοντας τη διαδικασία πιο αργή.

    Η εταιρία αναφέρει ότι σκέφτεται τη δημιουργία αντίστοιχων κινέζικων μεταλλικών chopsticks, αν μπορέσει να χωρέσει το τεχνολογικό υλικό σε τόσο στενό χώρο.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles