18.6 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
More

    EMBRACE+: Το βραχιόλι που φωτίζεται και σε ειδοποιεί για το smartphone σου

    embrace plus

    Το EMBRACE+ αποτελεί ένα πάρα πολύ ενδιαφέρον concept στο Kickstarter. Πρόκειται για ένα έξυπνο βραχιόλι το οποίο μπορεί και συνδέεται μέσω bluetooth με το Android ή iOS smartphone σου και μέσω μιας ειδικής εφαρμογής μπορεί και ρυθμίζεται, ώστε να φωτίζεται με διάφορα χρώματα όταν δέχεσαι sms, εισερχόμενη κλήση, email, ειδοποίηση στα Social Media κλπ.

    Ένα τέτοιο βραχιόλι είναι χρήσιμο έτσι ώστε να αποφεύγεις να κοιτάς συνεχώς το κινητό τηλέφωνο σου για κάποια τυχόν ειδοποίηση, ειδικά όταν είσαι εν κινήσει και το έχεις σε κάποια τσέπη. Η μπαταρία του βραχιολιού διαρκεί για 10 ημέρες με ένα μέσο όρο 100 ειδοποιήσεων τη μέρα, ενώ η πλήρης φόρτιση της διαρκεί μόλις 10 λεπτά και πραγματοποιείται με τη βοήθεια θύρας USB.

    embrace plus

    Ο χρήστης μπορεί να έχει προσωπικό προφίλ στην εφαρμογή του βραχιολιού, ρυθμίζοντας το βραχιόλι να φωτίζεται με τα δικά του αγαπημένα χρώματα. Το βραχιόλι έχει ειδικό σχεδιασμό για να ταιριάζει τόσο σε άντρες όσο και σε γυναίκες και έρχεται σε τρία σχέδια.

    Το EMBRACE+ αποτελεί ακόμη concept και ευελπιστεί να φτάσει το στόχο των 220.000 δολαρίων μέχρι τις 23 Μαρτίου. Μέχρι στιγμής, έχει καταφέρει να μαζέψει 31.449 δολάρια από τις 20 Φεβρουαρίου. Μέσα στα σχέδια των δημιουργών του βραχιολιού είναι και μελλοντικά η αδιάβροχη έκδοση για τους καλοκαιρινούς μήνες.

    Πηγή: Mashable

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles