22.3 C
Athens
Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024
More

    Ένα… χερούλι για το ποδήλατό σου

    Με ποιο κριτήριο μπορείς να θεωρήσεις ένα gadget ή αξεσουάρ χρήσιμο; Αν εξυπηρετεί καθημερινές σου ανάγκες ή βρίσκει “έξυπνες” λύσεις σε μικροπροβλήματα που μπορούν να κάνουν τη ζωή σου δύσκολη.

    Αυτό συμβαίνει και με αυτό το αξεσουάρ που βλέπεις στη φωτό, το οποίο αποτελεί μία “έξυπνη” αρχική ιδέα των δημιουργών του, αναλαμβάνοντας να λύσει το πρόβλημα της μεταφοράς του ποδηλάτου σου στα… χέρια. Είτε βρίσκεσαι στις σκάλες του μετρό είτε της… πολυκατοικίας σου, το να κουβαλήσεις το ποδήλατό σου είναι κάτι που μπορεί να σε δυσκολέψει ή να σε κάνει να καταλήξεις με γράσο στα χέρια ή ακόμη χειρότερα στα ρούχα σου.

    Αυτό το Bicycle Frame Handle, γνωστό και με την ονομασία “Little Lifter”, τοποθετείται στο πλαίσιο του ποδηλάτου σου μέσω ρυθμιζόμενων στηριγμάτων, ώστε να μπορείς να το μεταφέρεις με ιδιαίτερη ευκολία.

    Το είχαν, μάλιστα, τοποθετήσει οι δημιουργοί του σε μία εκστρατεία χρηματοδότησης στο Kickstarter που έληξε με επιτυχία τον προηγούμενο μήνα. Είναι διαθέσιμο σε δύο εκδόσεις, μία απλή και μία premium από σκούρο καφέ δέρμα στην οποία μπορεί να χαραχθεί προαιρετικά το… μονόγραμμά σου.

    Με την ένσταση ότι το προϊόν είναι δερμάτινο (και ναι θα προτιμούσαμε οι δημιουργοί του να κυκλοφορήσουν μία έκδοση και για όσους έχουν οικολογικές ανησυχίες) αν το κουβάλημα του ποδηλάτου είναι το μικρό καθημερινό σου πρόβλημα, τότε το Bicycle Frame Handle αποτελεί μία “έξυπνη” πρόταση που μπορεί να σου το λύσει.

    Πηγή: Tree Hugger

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles