23.4 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
More

    Ένα χρόνο μετά. Η γη με τα μάτια του Felix Baumgartner (νέο video)

    Με την επέτειο της συμπλήρωσης ενός χρόνου από το μοναδικό επίτευγμα της ελεύθερης πτώσης του Αυστριακού Felix Baumgartner από τη στρατόσφαιρα, στα σύνορα της γης με το διάστημα, η Red Bull δίνει στη δημοσιότητα ένα νέο video που απεικονίζει την όλη διαδικασία από τη δική του ματιά και είναι τραβηγμένο από την κάμερα που ήταν τοποθετημένη στο σκάφανδρό του.

    felix-baumgartner

    Το γεγονός που απασχόλησε τους περισσότερους από εμάς στις 14 Οκτωβρίου του 2012, αφήνοντάς μας με τα μάτια κολλημένα στις οθόνες του υπολογιστή για ώρες, μία ελεύθερη πτώση το video της οποίας έχει αυτή τη στιγμή περισσότερες από 35 εκατ. προβολές στο Youtube, τώρα προσφέρεται από μία άλλη οπτική γωνία, ίσως ακόμη περισσότερο συναρπαστική, τη ματιά του ατρόμητου Felix. Δεν ξέρουμε αν η λήψη σας κάνει να αισθανθείτε λιγάκι σαν εκείνον, σίγουρα ωστόσο θα θαυμάσετε για ακόμη μία φορά έναν άνθρωπο που τόλμησε να κάνει κάτι ξεχωριστό, αλλά και μία άκρως μελετημένη επιχείρηση που θέλησε να δοκιμάσει τα ανθρώπινα όρια.

    Δείτε το video που έδωσε στη δημοσιότητα η Red Bull, “ξαναζώντας” και ένα μοναδικό σημείο της πτώσης, τα δραματικά δευτερόλεπτα της περιδίνησης του Baumgartner πριν καταφέρει να επανακτήσει τον έλεγχο και να σταθεροποιήσει την τροχιά του.

    Related Articles

    1 ΣΧΟΛΙΟ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles