18.4 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
More

    Ενδείξεις για υποστήριξη αναπαραγωγής μουσικής στο background από το Youtube for Android

    Αγαπάμε Youtube για το δωρεάν streaming μουσικής και video-clips, ακόμη και από το Android κινητό μας.

    new_youtube_logo_large_verge_medium_landscape

    Από τα πιο ενοχλητικά, ωστόσο, χαρακτηριστικά της εφαρμογής είναι το γεγονός ότι δε συνεχίζει να παίζει το αγαπημένο σας κομμάτι όταν μπει στο background, ώστε να χρησιμοποιήσετε κάποιο άλλο app της συσκευής σας. Αυτό, ωστόσο, φαίνεται ότι θα αλλάξει σύντομα, αν λάβουμε υπόψη μία “ανακάλυψη” του Android Police.

    Το site πραγματοποίησε “ανασκαφές” στο τελευταίο APK του Youtube, βρίσκοντας ένα νέο setting που ονομάζεται “Background Audio” και επιτρέπει τη συνέχιση της αναπαραγωγής ακόμη κι αν η εφαρμογή “τρέχει” στο background ή η οθόνη του κινητού σας είναι κλειστή!

    Το χαρακτηριστικό δεν είναι προς το παρόν ενεργό, στην έκδοση 5.2.27 της εφαρμογής, ωστόσο το Android Police βρήκε έναν τρόπο τροποποιώντας κάποια αρχεία να εμφανίσει την επιλογή στο screenshot που βλέπετε.

    nexusae0_wm_background-audio-300x533

    Συνήθως, κρυμμένες επιλογές σε εφαρμογές φανερώνουν ότι οι εταιρείες πειραματίζονται πάνω σε χαρακτηριστικά και τα ενεργοποιούν τελικά μερικές εκδόσεις αργότερα. Έτσι, λοιπόν, έχουμε κάθε λόγο να αισιοδοξούμε ότι σύντομα η επιλογή θα είναι ενεργή στο Youtube for Android και εμείς θα έχουμε τη δυνατότητα να ακούμε την αγαπημένη μας μουσική στο κινητό μας, ακόμη και την ώρα που χρησιμοποιούμε μία άλλη εφαρμογή.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles