24.4 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
More

    Ενώ οι ουρές στα Apple Stores ξεκινούν, το iPhone 7 Plus αλλά και η νέα Jet Black απόχρωση είναι ήδη σε έλλειψη…

    Ενώ οι ουρές στα Apple Stores ανά τον κόσμο ξεκινούν, ενόψει του λανσαρίσματος της Παρασκευής, το iPhone 7 Plus αλλά και η νέα Jet Black απόχρωση βρίσκονται ήδη σε έλλειψη…

    iphone-queues

    Είστε ήδη στην ουρά σε κάποιο από τα Apple Stores ανά τον κόσμο (όχι ακόμη στην Ελλάδα πάντως) που θα διαθέσουν το iPhone 7 και το iPhone 7 Plus αύριο; Αυτό δε σημαίνει απαραίτητα ότι θα αποκτήσετε τη συσκευή της προτίμησής σας.

    Η Apple ανακοίνωσε σήμερα ότι κανένα iPhone 7 Plus ή Jet Black iPhone 7 δε θα είναι διαθέσιμο στα καταστήματα, κατά το λανσάρισμα. Τα μοντέλα έχουν ήδη ξεπουλήσει, οπότε, μόνο αν ήσασταν ανάμεσα από τους πρώτους στις προπαραγγελίες, θα τα έχετε άμεσα στη διάθεσή σας…

    Το γεγονός αυτό έχει προκαλέσει απογοήτευση σε κόσμο που ήδη περιμένει στην ουρά σε Apple Stores ανά τον κόσμο, όπως π.χ. στον 17χρονο Bishoy Behman που, όπως μεταδίδει το Mashable Australia, είναι ήδη πρώτος στην ουρά του Apple Store στο Sydney. Περιμένει από την Τετάρτη το πρωί και πριν λίγο έμαθε ότι δε θα μπορέσει να αποκτήσει το Plus μοντέλο που επιθυμεί…

    “Κοιτάζοντας γύρω, όλοι είναι τσατισμένοι”, αναφέρει. “Είναι λίγο απογοητευτικό το ότι θυσίασα τα μαθήματά μου στο σχολείο γι’ αυτό”.

    apple-sydney-queue
    Οι Bishoy Behman, Marcus Bassoum και Mazen Kourouche στην ουρά για τα νέα iPhone στο Apple Store στο Sydney.

    Για το φίλο του, Marcus Barsoum 16 ετών, είναι μάλιστα η τρίτη φορά που κυριολεκτικά κατασκηνώνει έξω από το Apple Store για ένα iPhone, καθώς αγαπά τη συγκίνηση και το “hype” του να είσαι από τους πρώτους που το αποκτούν… Ο 18χρονος Mazen Kourouche είναι πιο τυχερός, καθώς είχε προπαραγγείλει το iPhone 7 Plus και ίσως το αποκτήσει άμεσα.

    Τα καλά νέα γι’ αυτούς είναι ότι ένας υπάλληλος του Apple Store τους ενημέρωσε ότι θα λάβουν ένα gift card αξίας 100 δολαρίων Αυστραλίας μαζί με τις “απολογίες” της Apple για το ότι δεν υπάρχει stock στη συσκευή που επιθυμούν.

    Αυτό μάλλον έχει ηρεμήσει τα παιδιά, με τον 16χρονο Barsoum να δηλώνει τώρα ότι “μπορεί να είναι ευτυχισμένος με ένα 7άρι σε Matte Black”, το οποίο θα πουλήσει στο άμεσο μέλλον για να πάρει το 7 Plus.

    Και κάπως έτσι, οι ιστορίες ανά τον κόσμο που αφορούν ουρές και διαθεσιμότητα των iPhone 7 / 7 Plus άρχισαν ήδη και θα μας απασχολήσουν μάλλον αρκετά τις επόμενες ημέρες….

    Related Articles

    3 ΣΧΟΛΙΑ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles