16.8 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
More

    Επίσημο το ροζ Sony Xperia Z5

    Η φημολογούμενη ροζ έκδοση του Sony Xperia Z5 ανακοινώθηκε επίσημα από την εταιρεία, σε σχετικό blog post.

    Η νέα έκδοση της κορυφαίας πρότασης της ιαπωνικής εταιρείας χρησιμοποιεί το ίδιο φινίρισμα με τις υπάρχουσες versions της συσκευής, συνδυάζοντας το μεταλλικό & “frosted glass” design με το ελαφρύ ροζ χρώμα και συμπληρώνοντας έτσι τις αποχρώσεις που ήδη γνωρίσαμε (λευκό, μαύρο, πράσινο).

    Pink Sony Xperia Z5

    Η επικεφαλής σχεδιάστρια του project Rikke Gertsen Constein σημειώνει σχετικά: “Η επιλογή ενός χρώματος είναι μία ιδιαίτερα λεπτομερής διαδικασία. Τα υλικά του τηλεφώνου και ο σχεδιασμός των καμπυλών και των γωνιών παίζουν σημαντικό ρόλο και έχουν μεγάλη επίδραση στο ποιο χρώμα είναι το καταλληλότερο γι’ αυτό. Γνωρίζαμε ότι θέλαμε να προσθέσουμε το ροζ στη σειρά Ζ5 από τα πρώτα κιόλας σχέδιά της… Ωστόσο, μας πήρε κάποιο χρόνο ώστε να βρούμε το σωστό τόνο που θα ταιριάζει με το frosted glass και το μεταλλικό πλαίσιο της συσκευής. Κάναμε έρευνα σε πολλά σημεία όπου μπορεί να βρει κάποιος τις πιο όμορφες αποχρώσεις του ροζ, όπως η φύση της Ιαπωνίας με τις ανθισμένες κερασιές ή τα χρώματα στον ουρανό κατά τη διάρκεια ενός ηλιοβασιλέματος…”.

    Pink Sony Xperia Z5 2

    Το ροζ Sony Xperia Z5 θα είναι διαθέσιμο για αγορά από τον επόμενο μήνα, χωρίς να έχουμε πληροφορίες ακόμη για το πόσο θα κοστίζει ή σε ποιες αγορές ακριβώς θα κυκλοφορήσει.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles