18.7 C
Athens
Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024
More

    Επιτέλους! Έρχεται το Instagram στα Windows Phone

    Το Instagram είναι μία από τις πλέον δημοφιλείς εφαρμογές του mobile οικοσυστήματος το τελευταίο διάστημα, με τους χρήστες πρώτα του iOS και μετέπειτα του Android να το απολαμβάνουν, εδώ και καιρό, στα κινητά τους. Τώρα ήρθε η ώρα των Windows Phone!

    instagram-WINDOWS-PHONE

    Όπως επιβεβαίωσε ο CEO του Instagram, Kevin Systrom, σε σχετική ανακοίνωσή του, αλλά και ο Stephen Elop από τη σκηνή του Nokia World σήμερα, “μέσα στις επόμενες εβδομάδες” οι χρήστες των Windows Phone θα έχουν στη διάθεσή τους τη δημοφιλή εφαρμογή.

    Η διείσδυση έως τώρα των Windows Phone στην αγορά δεν τους έχει δώσει την “προτεραιότητα” που έχουν το iOS και το Android – κι αυτό συνέβη και στην περίπτωση του Instagram. Ωστόσο, οι πιέσεις της Nokia, που πλέον κάτω από τη “σκέπη” της Microsoft θέλει να “δυναμώσει” όσο περισσότερο μπορεί τα Windows Phone, φαίνεται πως φέρνουν αποτέλεσμα, έτσι οι χρήστες των Windows Phone θα μπορούν πια να απολαύσουν τη δημοφιλή εφαρμογή, “ξεχνώντας” τα unofficial apps που έως τώρα είχαν στη διάθεσή τους.

    Περισσότερες λεπτομέρειες για τη διαθεσιμότητα και τα χαρακτηριστικά της εφαρμογής δεν γνωστοποιήθηκαν, ωστόσο η είδηση και μόνο της διάθεσης του Instagram για τους χρήστες των Windows Phone είναι κάτι παραπάνω από αρκετή.

    Related Articles

    2 ΣΧΟΛΙΑ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles