21.6 C
Athens
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024
More

    Επιτέλους! Υποστήριξη Hashtags ανακοίνωσε το Facebook

    Το Facebook ανακοινώνει επίσημα την υποστήριξη hashtags!

    Και κάπως έτσι, ένα από τα τελευταία ίσως κοινωνικά δίκτυα που δε χρησιμοποιούσαν τα hashtags αλλάζει πλέον στάση.

    hashtags-facebook

    Με την υποστήριξή τους να ξεκινάει σταδιακά από σήμερα, οι χρήστες του Facebook θα μπορούν να αναζητούν αλλά και να κλικάρουν πάνω σε hashtags, λέξεις-κλειδιά δηλαδή με το σύμβολο # μπροστά τους, έτσι ώστε να βλέπουν μια σειρά από εικόνες, δημοσιεύσεις, αλλά και links που έχουν σχετιστεί με τη συγκεκριμένη λέξη. Ορατά βέβαια θα είναι μόνο posts στα οποία έχουν δυνατότητα πρόσβασης σύμφωνα με τις ρυθμίσεις απορρήτου κάθε δημοσίευσης.

    Η υποστήριξη hashtags θα κάνει posts που εισάγονται στο Facebook από άλλα social media sites όπως το twitter ή το Instagram περισσότερο interactive, προσφέροντάς σας περισσότερες δυνατότητες για εξερεύνηση αλλά και αλληλεπίδραση με άλλους χρήστες που έχουν δημοσιεύσει κάτι που σας ενδιαφέρει.

    Tο hashtag, όπως το γνωρίζουμε σήμερα, δημιουργήθηκε από το χρήστη του twitter, Chris Messina, το 2007 και “υιοθετήθηκε” γρήγορα από το microblogging site, αποτελώντας έναν τρόπο για να οργανώνονται tweets που σχετίζονται με ένα συγκεκριμένο θέμα. Από τότε τα hashtags έχουν “υιοθετηθεί” από πολλά ακόμη sites κοινωνικής δικτύωσης, όπως το Flickr, το Tumblr, το Google+, ακόμη και το Instagram που πλέον ανήκει στο Facebook.

    Η επίσημη υποστήριξη hashtags ανακοινώθηκε μέσω post στο Facebook Newsroom, το οποίο μπορείτε να βρείτε εδώ.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles