21 C
Athens
Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024
More

    ePoP memory από τη Samsung! 3GB RAM και 32GB αποθηκευτικού χώρου σε… 40% λιγότερο χώρο!

    Τη μαζική παραγωγή του πρώτου ePoP memory module στον κόσμο ανακοίνωσε η Samsung, επιτυγχάνοντας να ενσωματώσει σε ένα ενιαίο πακέτο μνήμης ένα 3GB LPDDR3 DRAM module, μία 32GB eMMC (κάρτα πολυμέσων) και έναν controller.

    ePoP memory 02

    Τα δύο memory chips συμπεριλαμβάνονται πλέον σε ένα, εξοικονομώντας 40% χώρου! Η Samsung ήδη προσέφερε μία παρόμοια λύση για wearables, η νέα μνήμη ωστόσο μπορεί να συμπεριληφθεί σε συσκευές όπως smartphones και tablets.

    Το LPDDR3 module μέσα στο ePoP chip χρησιμοποιεί την κατασκευαστική μέθοδο των 20 νανόμετρων και λειτουργεί με ρυθμό μεταφοράς δεδομένων 1.866Mb/s με υποστήριξη επικοινωνίας στα 64bit. Καταλαμβάνει χώρο μόλις 15×15 χιλιοστά και έχει ύψος μόλις 1.4mm.

    ePoP memory

    Η νέα τεχνολογία ανοίγει το δρόμο για ακόμη πιο compact smartphones με επαρκή αποθηκευτικό χώρο και κορυφαία απόδοση, καθώς απευθύνεται στις high-end προτάσεις της αγοράς. Αφήνει χώρο στους κατασκευαστές για μεγαλύτερες μπαταρίες ή τους επιτρέπει να αξιοποιήσουν με όποιο τρόπο θέλουν τον κενό χώρο που αφήνει το μικρότερο module. Σε κάθε περίπτωση, είναι ένα μεγάλο βήμα προς τα εμπρός από τη Samsung, που σίγουρα αξίζει την αναφορά μας.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles