24.6 C
Athens
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024
More

    Η Epson τιμήθηκε στα καλοκαιρινά BLI 2014 Pick Awards

    Δοκιμές υψηλών προδιαγραφών οδηγούν στην αναγνώριση του WorkForce DS-860 ως Εξαιρετικό Α4 Σαρωτή για μεγάλη ομάδα εργασίας

    EPSON BLI 2014

    [Δ.Τ.]Η Buyers Laboratory LLC, ο παγκόσμιος, ανεξάρτητος ηγέτης στη δοκιμή προϊόντων απεικόνισης εγγράφων, ανακοίνωσε τα υψηλού προφίλ βραβεία Pick για το καλοκαίρι του 2014, στην κατηγορία των σαρωτών, αναγνωρίζοντας τις υψηλής ποιότητας επιδόσεις του WorkForce DS-860 της Epson και τιμώντας τον ως τον Εξαιρετικό Α4 Σαρωτή για μεγάλη ομάδα εργασίας.

    Η κα Μαρία Μάσσιου, Διευθύντρια Γραφείου, Epson Hellas, δηλώνει: «Είμαστε ενθουσιασμένοι από την αναγνώριση της BLI για τον WorkForce DS-860 σαρωτή μας. Το βραβείο είναι απόδειξη της ταχύτητας, της αξιοπιστίας και της λειτουργικότητας του προϊόντος, καθώς και της απρόσκοπτης ενσωμάτωσης σε οποιοδήποτε σύστημα διαχείρησης εγγράφων. Το προϊόν είναι ιδανικό για επιχειρήσεις που επιθυμούν να βελτιώσουν την αποτελεσματικότητα τους στην σύλληψη δεδομένων και στην διαδικασία διαχείρισης.»

    Τα βραβεία BLI είναι τα πιο πολυπόθητα της βιομηχανίας, με τις συσκευές να εξετάζονται για διάκριση, μόνο μετά από μήνες αυστηρών δοκιμών στις εγκαταστάσεις ελέγχου της BLI. Ο Workforce DS-860 της Epson, ξεπέρασε τον ανταγωνισμό σε επιδόσεις, με την ταχύτητα και την ευελιξία του, κερδίζοντας το βραβείο Pick για την περίοδο που αναφέρεται στο Καλοκαίρι 2014.

    Ο DS-860 παρουσίασε εξαιρετικά αποτελέσματα στην δοκιμή διαφορετικών κατηγοριών επίδοσης, συμπεριλαμβανομένης της ανώτερης ακρίβειας από τον μέσο OCR όρο, των γρηγορότερων από τον μέσο όρο ταχυτήτων στον έλεγχο απόδοσης υλικού και της δυνατότητας να εξυπηρετεί ένα μεγαλύτερο εύρος μεγέθους χαρτιού, από το μέσο όρο. Η συσκευή έχει ακόμη, εκτιμούμενο TCO που φτάνει μέχρι και 40% χαμηλότερα από το μέσο όρο.

    Η Lisa Reider, senior product editor της BLI για σαρωτές, δηλώνει: «Ο WorkForce DS-860 της Epson προσφέρει το συνολικό πακέτο: ισχυρό λογισμικό, πλούσιο σύνολο δυνατοτήτων και διαισθητικό σχεδιασμό, όλα σε μια χαμηλότερη του μέσου όρου τιμή. Παρέχει πρακτικά ότι είναι απαραίτητο για τη σύλληψη και αποστολή εγγράφων σε μια ομάδα εργασίας γρήγορου ρυθμού και σε περιβάλλοντα μεγάλων ομάδων εργασίας.»

    Η Buyers Laboratory LLC (BLI) αποτελεί τον παγκόσμιο ανεξάρτητο ηγέτη παροχής αναλυτικών πληροφοριών και υπηρεσιών στην ψηφιακή απεικόνιση και στην βιομηχανία εγγράφων, παρέχοντας διορατικές πληροφορίες για τον ανταγωνισμό και πολύτιμη καθοδήγηση για την ανάπτυξη προϊόντων. Τα βραβεία Pick, τα οποία ανακοινώνονται δύο φορές το χρόνο, αναγνωρίζουν τα προϊόντα που έδειξαν τις καλύτερες επιδόσεις στην εκτεταμένη ακολουθία εργαστηριακών δοκιμών, στους προηγούμενους έξι μήνες.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles