23.4 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
More

    Ετοιμάζεται spinoff του Παντρεμένοι με παιδιά !

    20 χρόνια μετά το τέλος της θρυλικής σειράς Παντρεμένοι με παιδιά, ο Bud Bundy ίσως και να είναι έτοιμος να επιστρέψει στην τηλεόραση. Ας καθίσουμε όμως στον καναπέ, ας βάλουμε το χέρι μέσα από το παντελόνι σαν τον Al κι ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή.

    married-with-children

    To αστέρι της Katey “Peggy” Sagal στο Hollywood Walk of Fame ήταν η αφορμή για να συναντηθούν ξανά όλα τα μέλη του “Married With Children”. Ο “Al” (Ed O’Neill), η “Κelly” (Christina Applegate) και ο “Bud” (David Faustino) ήταν όλοι εκεί για να τιμήσουν τη μεγάλη στιγμή της συμπρωταγωνίστριάς τους επί 11 ολόκληρες σεζόν, στη σειρά που πρόσφερε τρελό γέλιο και απομυθοποίησε εντελώς την Αμερικάνικη οικογένεια. Η οικογένεια Bundy πόζαρε ξανά για τις φωτογραφίες και κρίνοντας απ’ αυτές οι γυναίκες της “φαμίλιας” έδειχναν σε πολύ καλύτερη κατάσταση από τους άντρες!
    Όμως τα νέα για την σειρά δεν σταματάνε απλά σ’ αυτό το event. Ακούγεται πως η Sony Pictures Television θέλει να φτιάξει ένα spinoff για την περιβόητη δυσλειτουργική οικογένεια με το αστέρι να είναι αυτή τη φορά ο Bud, που προφανώς παρά το γεγονός πως θα έχει μεγαλώσει θα παραμένει ο ίδιος αδιόρθωτος… Bundy. Ακόμα είναι άγνωστο εάν θα επιστρέψουν κάποια από τα original μέλη σ’ αυτή την απόπειρα και επίσης κανείς δεν γνωρίζει ποιος θα αναλάβει το σενάριο και την παραγωγή.
    To Married With Children ήταν μία από τις πρώτες original σειρές του Fox, μία δημιουργία των Michael G.Moye και Ron Leavitt που κράτησε από το 1987 μέχρι το 1997 και έκανε αστέρια πρώτου μεγέθους τους πρωταγωνιστές.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles