15.1 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
More

    Έτσι θα εξασφαλίσει η LG ότι το G6 δε θα κινδυνεύσει από υπερθέρμανση!

    Η LG μας προετοιμάζει σχετικά με την παρουσίαση του G6, της επόμενης ναυαρχίδας της, που φιλοδοξεί να ακολουθήσει πολύ διαφορετική πορεία στην αγορά απ’ αυτήν του αρθρωτού G5 που δεν εντυπωσίασε. Διαβάζουμε συνεχώς πληροφορίες για τη νέα συσκευή (επίσημες από την LG – ή και όχι), με μία από τις πιο πρόσφατες να σημειώνει ότι το νέο smartphone θα διαθέτει χάλκινους αγωγούς θερμότητας, συντελώντας στην αντιμετώπιση της υπερθέρμανσης. Οι αναφορές θέλουν τα “heat pipes” να εξασφαλίζουν ότι η μπαταρία της συσκευής δε θα υπερθερμαίνεται άνω των 150 βαθμών.

    lg

    Οι αγωγοί θερμότητας από χαλκό χρησιμοποιούνται συνήθως στα PCs και σε άλλες “μεγάλες” συσκευές, ώστε να ελέγξουν τη θερμοκρασία βοηθώντας τη μείωσή της έως και για 10 βαθμούς.

    H LG μάλιστα πραγματοποιεί δοκιμές που “εκθέτουν” την μπαταρία του G6 σε επίπεδα θερμοκρασίας 15% υψηλότερα από τα διεθνή standards.

    Η κορεατική εταιρεία προσπαθεί, όπως φαίνεται, να αυξήσει την ασφάλεια των προϊόντων της, σε εποχές που η μεγάλη της “αντίπαλος” Samsung έχει αντιμετωπίσει το τεράστιο fail του Note 7. H LG σίγουρα δε θα ήθελε παρόμοια προβλήματα, έτσι οι χάλκινοι αγωγοί είναι ένας από τους τρόπους που έχει σκεφτεί για την ασφάλεια της ναυαρχίδας της.

    Related Articles

    1 ΣΧΟΛΙΟ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles