13 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
More

    Όλοι πιστεύουν ότι το iPhone 6 δεν θα είναι κάτι ιδιαίτερο

    Τα στοιχήματα πέφτουν στα γραφεία των συντακτών τεχνολογίας για το επόμενο iPhone και οι προβλέψεις όλες μιλούν για την παρουσίαση μίας συσκευής το ερχόμενο καλοκαίρι. Αυτό για το οποίο δεν στοιχηματίζουν ιδιαίτερα αλλά το έχουν «σίγουρο» είναι πως το επόμενο καλοκαίρι (εμείς βάζουμε στο παιχνίδι και τον Σεπτέμβριο, όχι μόνο τον Ιούνιο) θα δούμε μία επανέκδοση του iPhone 5, ένα iPhone 5S που θα βελτιώσει ίσως κάποια χαρακτηριστικά hardware (ίσως), επιλογές σε περισσότερα χρώματα και ίσως ένα πιο οικονομικό μοντέλο.

    Με το δεδομένο πως το iPhone 5 δεν έχει αποδειχτεί τόσο επιτυχημένη συσκευή όσο το iPhone 4 εφόσον φαίνεται πως η ίδια η Apple έχει μειώσει τις παραγγελίες εξαρτημάτων για την συσκευή, είναι σαφές πως το Cupertino θα πρέπει να βρει τρόπο να αυξήσει τις προσδοκίες για το iPhone 6. Θα το κάνει όμως;

    Χωρίς μία εντυπωσιακή αλλαγή στο iOS, χωρίς έρεισμα στη νέα γενιά καταναλωτών που πιστεύουν όλο και λιγότερο στο status του να κατέχεις ένα iPhone, αλλά στην χρησιμότητα, την μόδα και την διασύνδεση που προσφέρει η κινητή τους συσκευή, αλλά και χωρίς αυτό το στοιχείο, το ένα και μοναδικό στοιχείο που θα κάνει όλους να σκεφτούν ότι υπάρχει λόγος να περιμένουν το νέο iPhone.

    Μέχρι στιγμής, η Apple δεν έχει δώσει μία τέτοια ένδειξη, με την Samsung και το Android να σαρώνουν, όχι μόνο στις πωλήσεις, αλλά και στο hype. Έτσι, η Apple θα πρέπει να αποφασίσει: θα εφεύρει αυτό το κάτι που θα δικαιολογήσει την αγορά ενός smartphone που θα κάνει πάλι 700+ ευρώ;

    Στα… στοιχήματα που αναφέραμε παραπάνω, πολλοί συντάκτες λένε πως, όχι. Η Apple δεν φαίνεται να ετοιμάζει αυτό το κάτι. Αντίθετα, θα κυκλοφορήσει ένα οικονομικότερο iPhone με ελλειμματικό hardware σε σχέση με την αρχική συσκευή, με την ίδια λογική που κυκλοφόρησε το iPad mini: κάτι μικρότερο που ο Steve Jobs έλεγε ότι δεν θα βλέπαμε ποτέ.

    Related Articles

    3 ΣΧΟΛΙΑ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles